Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-09-19 12:34

Påminnelse: Författarföreläsning Göteborg-Kärra bibliotek ikväll torsdag 18-19

Kort påminnelse. Jag håller en författarföreläsning om mina böcker på Kärra bibliotek på Hisingen i Göteborg ikväll klockan 18:00 till 19:00. Jag tar med mig böcker för den som vill köpa ett signerade exemplar. Föreläsningen är gratis och öppen för allmänheten. Vi ses där!
Inför föreläsning på biblioteket i Karlstad.
Böcker kostar 50:- SEK för pocket och 200:- SEK för inbundet som Fallet eller Är du förberedd? i danskt band. Jag tar kontanter eller Swish, men inte kort.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Kommer du/ni till södra Småland? Har för mig att du har en kalender någonstans men hittar ej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kalender finns i menyn överst. https://cornucopia.cornubot.se/p/kalendarie.html

   Var en del i södra Småland/Blekinge våren 2018. Hör av dig till ditt bibliotek med önskemål. Även till kommunen angående Beredskapsveckan 2020 för min preppingföreläsning.

   Radera
 2. Är det för sent att omlokalisera eventet bort från Djävulsön?

  SvaraRadera