Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-09-28 11:00

Lars Wilderäng på bokmässan idag lördag 28/9

Idag har jag tre offentliga framträdanden på bokmässan, där det mest lättillgängliga är en boksignering i SF-bokhandelns monter 13:00 - 13:45, som också är enda tillfället att få en dubbelsignering av Lenas och min preppingbok. I övrigt hittas jag en kvart hos Timbro och i tio minuter hos Norstedts.
Fallet syns på Norstedts monter.
Göteborg, bokmässan Bok & Bibliotek, SF-bokhandelns monter lördag 28:e september 13:00 - 13:45
Signering
Signerar böcker i SF-bokhandelns monter. Detta är enda möjligheten att få tag på ett signerat exemplar av Är du förberedd? Lena är också med och signerar den boken. Boken kan i övrigt köpas hos SF-bokhandeln om de inte säljer slut.

Göteborg, bokmässan Bok & Bibliotek, Timbros monter lördag 28:e september 15:00 - 15:15
Krisberedskap
Pratar om krisberedskap i Timbros monter.

Göteborg, bokmässan Bok & Bibliotek, Norstedts monter B 05:22 lördag 28:e september 16:40 - 16:50
Författarintervju
Intervju på Norstedts scen B 05:22

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Ingen bryr sig vad någon författare gör på bokmässan. Alla verkar vara intresserade av att höra Hanif debattera med Anders om live på kwitter...

    SvaraRadera