Cornucopia?

Aktuellt

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen  som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband ...

2019-09-16 13:12

Framträdandet hos Aftonbladet/TV3

Nedan hittas länken till Lenas och mitt framträdande hos Aftonbladet/TV3:s morgonbord. Jag har inte tittat på det själv, men det sägs vara klippt.
Det gäller att ha en cool redaktion utanför studion så alla gäster kan få ett gott intryck.
Vi fick väl runt sju minuter oklippt. Inslaget på länken är 4:36, och vad som är med och vad som är bortklippt vet jag ej. Klarar inte av att vare sig se eller höra på mig själv. Alla textformuleringar är Aftonbladets val, det vi vill ha sagt finns i boken Är du förberedd? som finns hos din lokala välsorterade bokhandlare eller för 189:- SEK hos Adlibris eller för 199:- SEK hos Bokus.
Loungen för gästerna.
Som vanligt är framträdanden i radio och teve lite smått absurda tillställningar, in några minuter, alla låtsas vara intresserade (för det är deras jobb), och sedan ut igen utan ett ord. Innan dess sminkning och hänga i loungen i väntan på att kallas in, där vi för övrigt sprang på Magnus Ranstorp, som gick på efter oss.

Radio är lite mer avslappnat, eftersom folk kan se ut hur de vill och inte behöver bry sig om raka ryggar, kläder, frisyrer och leenden.
Stockholm 06:07, storstaden som aldrig sover...
Det glamorösa tevekändislivet var som följer:

05:00 Väckarklocka
05:09 Klockjäveln ringer igen
05:15 Uppe ur sängen
05:17 Dusch
05:25 Någorlunda vaken
05:30 Påklädd
05:55 Av Aftonbladet förbeställd Taxi Stockholm
06:05 Ankomst Schibstedhuset vid Centralen
06:07 Fotot ovan
06:10 Insläppta av redaktionsassistenten
06:15 Kaffe anländer
06:25 Smink
06:35 Åter i loungen
06:40 In i studion, artigheter utbyts och studioproffsen stämmer diskret och i naturligt tal av det de tänker prata om. Ärligt talat är det inget lätt jobb att sitta som programledare och verka påläst och intresserad av allt, kräver antagligen en rätt rejäl begåvningsnivå och social kompetens, samt förberedelser, och en rätt hög stresströskel.
06:45 Live
06:52 Ut ur studion
06:57 Ute på gatan igen

Sedan hem och sova igen, och nu återhämtad och tillbaka vid tangentbordet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Fick du lov att länka direkt den här gången :)

  SvaraRadera
 2. Har oftast fyrans morgonTV på mellan 7 och 8 men dagen till ära slog jag över till trean för att se er... Dock så visade det sig att det var skolutflykt och fika och fan och hans moster så hann se :(

  SvaraRadera
 3. Nej men det var väl inte illa pinkat av en enkel fåraherde från baksidan. De bröt av efter den andra punkten dock men det var det viktigaste som kom med. Och att tom aftonbladetjournalister tog till sig den kunskapen är en fjäder i hatten för er. Preppingen kom ytterligare några steg ifrån bara samlarmani och människoföraktande blaj om fårket.

  SvaraRadera
 4. Kul att få höra Lena prata. Har inte gjort det innan. Ser riktigt cool ut med färgen i håret!

  Annars måste jag säga att ni såg pigga ut med tanke på hur tidigt ni hade gått upp. :)

  SvaraRadera
 5. Mer snack om boken hade inte varit dåligt.
  Nu sa du ju att det myndigheterna hade skickat ut vart tunt och det var ju bra men då kunde ju ha sagt att din bok kompletterar det typ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. De sa han ju med.... Du får titta igen :)

   Radera