Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2019-09-18 11:19

Föreläsning och boksignering i Göteborg: Kärra bibliotek i morgon torsdagen 19:e september 18:00 - 19:00

I morgon torsdagen den 19:e september 18:00 - 19:00  håller jag en författarföreläsning och signerar böcker på Kärra bibliotek i Göteborg. Vi ses där!
Fallet av Lars Wilderäng.
Ni kommer kunna köpa signerade Fallet såväl som Är du förberedd?, men tyvärr kan inte Lena vara med och signera den senare, eftersom hon samtidigt föreläser om informationspåverkan i regi MSB/Försvarsutbildarna/Psyopsförbundet på Kungsbacka bibliotek. Den föreläsningen är dock fullbokad, men kolla om det finns återbud och nya platser.

Annars kommer vi även signera böcker under bokmässan nästa vecka, åtminstone i SF-bokhandelns monter klockan 13:00 - 13:45. Se kalendern för fler framträdanden under bokmässan.

Den andre oktober föreläser jag om prepping på Molkoms folkhögskola, och jag deltar den 24:e oktober på Bokens dag i Uddevalla, och dyker även upp på bokmässan i Köpenhamn i november, med lanseringen av Stjärnklart på danska.

1 kommentar: