Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-09-18 11:19

Föreläsning och boksignering i Göteborg: Kärra bibliotek i morgon torsdagen 19:e september 18:00 - 19:00

I morgon torsdagen den 19:e september 18:00 - 19:00  håller jag en författarföreläsning och signerar böcker på Kärra bibliotek i Göteborg. Vi ses där!
Fallet av Lars Wilderäng.
Ni kommer kunna köpa signerade Fallet såväl som Är du förberedd?, men tyvärr kan inte Lena vara med och signera den senare, eftersom hon samtidigt föreläser om informationspåverkan i regi MSB/Försvarsutbildarna/Psyopsförbundet på Kungsbacka bibliotek. Den föreläsningen är dock fullbokad, men kolla om det finns återbud och nya platser.

Annars kommer vi även signera böcker under bokmässan nästa vecka, åtminstone i SF-bokhandelns monter klockan 13:00 - 13:45. Se kalendern för fler framträdanden under bokmässan.

Den andre oktober föreläser jag om prepping på Molkoms folkhögskola, och jag deltar den 24:e oktober på Bokens dag i Uddevalla, och dyker även upp på bokmässan i Köpenhamn i november, med lanseringen av Stjärnklart på danska.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: