Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2019-09-11 16:17

Boksignering Center Syd 13/9 - morgonsoffa TV3/Aftonbladet 16/9 - föreläsning Göteborg 19/9

Dags för de kära påminnelserna om framträdanden igen. På fredagen den 13:e september klockan 16:00 - 17:30 signerar min medförfattare tillika hustru Lena Wilderäng och jag Lars Wilderäng vår preppingbok Är du förberedd? hos Akademibokhandeln Center Syd norr om Lund. På måndagen den 16:e september någon gång 08:00 - 09:00 sitter vi sedan i TV3:s/Aftonbladet TV:s morgonsoffa och pratar prepping. Och den 19:e september 18:00 föreläser jag på Kärra bibliotek i Göteborg, medan Lena föreläser hos biblioteket Fyren i Kungsbacka klockan 17:30 på uppdrag av Försvarsutbildarna/Psyopsförbundet/MSB om att möta informationspåverkan.
Författarna med Är du förberedd?
Det går förstås även att köpa eller få Fallet eller mina andra romaner signerade på mina framträdanden.

Är du förberedd finns även hos Adlibris för 198:- SEK om du inte har vägarna förbi din lokala välsorterade bokhandlare. Bokus verkar fastnat i tillfälligt slut, så jag länkar inte dit.

I övrigt hittar du mina framträdanden under kalendern, inklusive tiderna då jag offentligt framträder på Bokmässan om två veckor.

Vill du att jag och/eller Lena föreläser lokalt hos ditt bibliotek, kontakta biblioteket med önskemål, så kontaktar de Författarcentrum. Övriga föreläsningserbjudanden kan kontakta mig eller Lena direkt, eller i fallet skolor förslagsvis Författarcentrum. Vi följer Författarförbundets minimirekommendationer på arvoden för framträdanden, dvs 7500:- SEK ex moms, plus resa och eventuell övernattning.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

6 kommentarer:

 1. Har läst ut Fallet. Var glad att bara hitta ett korrekturfel men har glömt var det var någonstans. Det fanns fler i Höstregn. Prepperboken skall anskaffas på döda träd så att jag kan anteckna i marginalen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om strömmen försvinner duger inte ens tryck på döda träd mörka vinternätter om inga förberedelser gjorts. Köper nästan alltid värmeljus vid besök på IKEA till min frus frustration. "Var ska vi lagra dem?"

   Tänk om det inte blir något framträdande i 08? Jag vill träffa författarna direkt i åtminstone några sekunder. Göteborg är ju översvämmat så dit kan man inte resa med tåg eller ens i fossilbil och flyg innan elflyg blir bara på längre sträckor.

   Lite vid sidan av fick jag veta av släkting i USA att viss uppmärksamhet där skett av mannen som inte fick ha bilskylten med TRUMP eftersom det skulle väcka anstöt. Han ursäktade sig med att han var full när han sände in ansökan.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 2. Jag kommer till Center syd om stödet för OMXS30 avslutar veckan under 1628! 😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du förstår inte vad du skriver uppenbarligen, du skriver rent nonsens.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Ok, hädanefter ska jag skärpa till mig. Har nog gått lite överstyr på sistone.

   Radera