Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2019-08-17 11:12

Påminnelse: Boksignering på Center Syd idag lördag 13:00 - 14:30

En sista påminnelse om att jag signerar min nya roman Fallet (och mina pocketböcker) på Center Syd i Löddeköpinge norr om Lund idag lördag mellan 13:00 och 14:30. Vi ses där!
Fallet hos Akademibokhandeln.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Hej! Läst din nya bok "Fallet". Mycket bra bok. Anar jag en fortsättning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte härnäst. Nästa bok blir något helt annat. Kan dock framöver återanvända vissa karaktärer från Fallet.

   Radera
  2. Ok. Spännande! För mig brukar böcker, (ffa deckare och romaner), hamna i tre olika fack. 1: Dåliga = jag slutar läsa. 2: Hyfsade = jag läser när jag inte har något annat för mig. 3: Bra = jag läser trots att jag borde ha ngt annat för mig. ""Fallet hamnade i kategori 3! Ser fram emot nästa alster! Tack!

   Radera
 2. Kunde dessvärre inte dyka upp, var tvungen att dra till Leos lekland :(
  Men nästa gång!

  SvaraRadera