Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2019-08-13 13:52

Höstregn finns nu som pocket

Min roman Höstregn, som avslutar det som påbörjades med Höstsol, finns nu som pocket hos välsorterade bokhandlare som Akademibokhandeln eller Pocketshop. Den finns också att köpa online för 54:- SEK hos Adlibris eller 55:- SEK hos Bokus.
Topplistan hos Adlibris. I skrivande stund är den bara på tredje plats, men toppar förstås politisk-juridiska spänningsromaner.
Höstregn är den icke fristående avslutande uppföljaren till Höstsol, så läs Höstsol först om du inte redan gjort det, utan t ex sparat dig tills bägge finns på pocket. Höstsol har just nu nedsatt pris till 45:- SEK hos Adlibris. Även den finns på pocket från samma kanaler.

På lördag signerar jag böcker hos Akadembokhandeln Center Syd 13:00 - 14:30. Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. För oss digitalläsare så måste jag ge en eloge till att ebookspriserna följer pocketpriset (iaf på bokon).

    Det är väldigt uppskattat :)

    SvaraRadera