Aktuellt

"Tag några öl innan du loggar in på börssidorna"

En god vän till mig tillika aktieräv berättade att vederbörande fått tipset att "ta några öl innan du loggar in på börssidorna". D...

2019-08-13 13:52

Höstregn finns nu som pocket

Min roman Höstregn, som avslutar det som påbörjades med Höstsol, finns nu som pocket hos välsorterade bokhandlare som Akademibokhandeln eller Pocketshop. Den finns också att köpa online för 54:- SEK hos Adlibris eller 55:- SEK hos Bokus.
Topplistan hos Adlibris. I skrivande stund är den bara på tredje plats, men toppar förstås politisk-juridiska spänningsromaner.
Höstregn är den icke fristående avslutande uppföljaren till Höstsol, så läs Höstsol först om du inte redan gjort det, utan t ex sparat dig tills bägge finns på pocket. Höstsol har just nu nedsatt pris till 45:- SEK hos Adlibris. Även den finns på pocket från samma kanaler.

På lördag signerar jag böcker hos Akadembokhandeln Center Syd 13:00 - 14:30. Vi ses där!
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

  1. För oss digitalläsare så måste jag ge en eloge till att ebookspriserna följer pocketpriset (iaf på bokon).

    Det är väldigt uppskattat :)

    SvaraRadera