Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2019-08-23 16:17

Fredagsmys: Lönefredag - glöm inte köpa Fallet

Dags för lite härligt fredagsmys, denna extra mysiga fredagen den 23:e augusti, och således lönefredag och lönehelg. Du ska således passa på att köpa min bostadsbubblethriller Fallet, som kan beskrivas som Stockholms bostadsbubbla möter Falling Down, och nu rent av fått några recensioner. Det finns även några signerade ex hos Pocketshop på Landvetter om du råkar flygpendla hem eller bort denna fredag. Sist i blogginlägget finns även en liten överraskning.
Fallet av Lars Wilderäng. 

Du hittar Fallet hos din lokala välsorterade bokhandlare, t ex Akademibokhandeln eller Pocketshop, alternativt online på Adlibris eller Bokus.

Jag hade vägarna förbi Landvetter flygplats för tjänsteresa, och blev då ombedd av Pocketshops alltid trevliga och serviceinriktade personal att signera några böcker.
Pocketshop airside Landvetter.
Så om du är på väg hem eller bort via Landvetter denna fredag och är snabb, så kan du komma över ett av de signerade exemplaren av Fallet eller Höstregn på Pocketshop, airside.

Mariestadstidningen har publicerat en recension av Fallet (betalvägg):
"[Wilderäng visar] att han även kan skriva en bra thriller [...] och klarar galant den bedriften."
Tempot i berättelsen beskrivs som "behagligt högt" och de nostalgiska tillbakablickarna uppmärksammas.

Så var det det där med överraskningen.

Du kan nu också traska in till din lokala bokhandel eller till Adlibris online och förboka Lenas och min kommande preppingbok Är du förberedd, som släpps i handeln den 3:e september. Det är en personlig och mycket trevlig bok om prepping, med fokus där det bör ligga. Mer om den senare.

Ni får ha ett fortsatt underbart fredagsmys, gärna med Fallet i näven.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. Oförberedd för annat än signerat så går jag ut i det stilla regnet för andra inköp. Kan någon av er två ordna en lansering för oss i 08?

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 2. Diskret uttryckt att man får lov att gratulera herr och fru Wilderäng.

  Den kommer jag önska mig i födelsedagspresent, då det nästan är en tradition att läsa en ny bok av bloggaren på födelsedagen.

  SvaraRadera
 3. Väntar på löningsmåndag här...

  SvaraRadera
  Svar
  1. och boken dök upp i brevlådan idag...

   Radera
 4. Lyssna noga nu bloggarjävel! Tror du inte att vi bloggläsare fattar att det är tillökning på G i familjen Wilderäng va? Det där flinet har fanimej inget med boksignering att göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är uppenbarligen ingen doktor.

   Radera
  2. Jag har inte fattat... Men är det så får man gratulera!
   Nu får du en anledning att börja leka lite och skriva positiva bloggposter.
   (I sju år tills du träffar lärarskrået och förstår varför det går åt helvete)

   Radera
  3. Doktor, Varför hetsar du upp dig? Det är helt normalt att människor ynglar av sig, om det nu är så. Sen tror jag att du missuppfattat det där med flin. Att ena mungipan är lite högre än den andra kan betyda vad som helst, eller vara en helt normal asymmetri. Ser inget flin.

   Radera
 5. Trodde man ska köpa Aktier i fallet haha

  SvaraRadera
 6. "Du försöker hitta svar med internet ligger nere", bra där. Just-in-time mentaliteten lär leda till obehagliga insikter vid en ev. kris så då är en bok väldigt värdefull.

  SvaraRadera
 7. Tycker att Lars ser väldigt välkomnande ut på bilden. Man kan med lite god vilja ana ett litet leende i ena mungipan. Jag skulle definitivt köpa en bok av den försäljaren.

  SvaraRadera