Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2019-07-09 18:19

Tähtikirkas - Stjärnklart nu som pocket på finska

Min roman Stjärnklart finns nu som pocketbok även på finska, så tipsa gärna era finska släktingar, vänner och bekanta. Samtliga böcker i serien finns som inbunden bok.
Tähtikirkas, Lars Wilderäng.
Både Tähtikirkas och uppföljarna Tähtisade och avslutande Tähtipöly finns sedan tidigare som inbunden, men nu ges alltså första boken ut även som pocket.

Försäljningen av de inbundna böckerna har gått bra i Finland med ett antal tusen exemplar sålda och genomgående positiva recensioner online. Extra kul med den finska publiceringen i regi av det science-fictioninriktade förlaget Jalava är att man som tvåspråkiga läste samtliga böcker i serien i sin helhet på svenska, innan man köpte rättigheterna för finska. 

Annars är det mer normalt att utländska förlag bara läser något enskilt översatt kapitel som del av införsäljningsprocessen och i övrigt köper grisen i säcken.

Stjärnklart-serien ska även komma ut i Danmark via HOI Danmark.

Stjärnklartserien har sålt över 200 000 exemplar till och med 2018, och stod därmed för ungefär hälften av min totala bokförsäljning på drygt 400 000 böcker.

Här i Sverige kommer mina nya roman Fallet i slutet av juli. Boken är en thriller i Stockholms bostadsbubblas miljö, och utspelar sig mellan 2002 och 2020, och förutsätter inget annat än den utveckling av bubblan vi sett än så länge, dvs ingen ytterligare krasch. Du kan förköpa den redan nu.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Grattis. I de listade böckerna hittade jag ett stavfel. Det skall säkert stå Tähtipöly och inte Tähtiöply.

  SvaraRadera
 2. Böckerna om Ryssland som invaderar Gotland skulle säkert sälja bra där med. Close to home så att säga.

  SvaraRadera
 3. Vad hände med filmatiseringen av Stjärnklart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fortfarande i pre-production eller vad de kallas. Kan inte uttala mig mer om det.

   Radera