Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2019-07-31 21:39

Sitter i P4 Sjuhärad torsdag morgon 0730 - 0800

Torsdag morgon den första augusti klockan 07:30 till 08:00 sitter jag live i P4 Sjuhärads morgonprogram och pratar om min nya roman Fallet. Om du inte kan eller vill lyssna på sändningen över radiovågor, så kan du lyssna på den direkt och live på P4 Sjuhärads hemsida.
Så många knappar, så mycket man inte får röra.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

6 kommentarer:

 1. "pratar om min nya roman"

  Du menar du skall göra reklam för din bok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte reklam när det är i Public Service. Dessutom betalar nog bloggaren en hel del skatt så detta är bara lite återbäring.

   Radera
  2. "Nog en hel del skatt". Jo.

   Radera
  3. "detta är bara lite återbäring."

   Jaha, det betyder att alla hantverkare, konsulter, alla som har en beskattningsbar förvärvsinkomst har rätt till en halvtimmes information om den egna kommersiella produkten?

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. https://sverigesradio.se/avsnitt/1339000 1:40 in, sådär.

  SvaraRadera