Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2019-07-31 21:39

Sitter i P4 Sjuhärad torsdag morgon 0730 - 0800

Torsdag morgon den första augusti klockan 07:30 till 08:00 sitter jag live i P4 Sjuhärads morgonprogram och pratar om min nya roman Fallet. Om du inte kan eller vill lyssna på sändningen över radiovågor, så kan du lyssna på den direkt och live på P4 Sjuhärads hemsida.
Så många knappar, så mycket man inte får röra.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. "pratar om min nya roman"

  Du menar du skall göra reklam för din bok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte reklam när det är i Public Service. Dessutom betalar nog bloggaren en hel del skatt så detta är bara lite återbäring.

   Radera
  2. "Nog en hel del skatt". Jo.

   Radera
  3. "detta är bara lite återbäring."

   Jaha, det betyder att alla hantverkare, konsulter, alla som har en beskattningsbar förvärvsinkomst har rätt till en halvtimmes information om den egna kommersiella produkten?

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. https://sverigesradio.se/avsnitt/1339000 1:40 in, sådär.

  SvaraRadera