Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2019-07-27 13:37

Påminnelse: Boksläpp Fallet hos Gamla Stans Bokhandel tisdag 30:e juli 16-19

En kort påminnelse om att min nya roman Fallet släpps nästa vecka. På tisdag den 30:e juli är det bokrelease med dryck och tilltugg hos nya Gamla Stans Bokhandel på Stora Nygatan 7 klockan 16:00 - 19:00. Jag signerar böcker och vi ses där om du vill ha en signerad bok eller säga hej. Boken säljs till specialpris under kvällen.
Fallet av Lars Wilderäng.
Annars kommer boken finnas hos Akademibokhandeln eller att köpa online via Bokus eller Adlibris den 31:a augusti. E-bok och ljudbok kommer också dyka upp via de vanliga kanalerna.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar