Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2019-07-19 10:11

Hus i Partille för dig med god litterär- och vinsmak

Har du inte bara god litterär smak, utan också en ypperlig känsla för bra vin? Då finns bostaden för dig till salu i Partille just nu.
Ett boende.
Nej, det är inte huset ovan. Det ligger i Göteborg, och det visar sig att det mest upphetsande fotot jag har från Partille är antingen en bild på rökplymen från avfallsförbränningen på Säveverket, alternativt en bild på en LCHF-hamburgare på McDonalds öster om Partille, bestående av fyra skivor hamburgerkött med ost.
Hastag #nomnom
Och objektet som nu är till salu i Partille kanske inte nödvändigtvis är en fristående villa, utan ett fantastiskt utrustat och upprustat radhus. Det har inte ens en gräsmatta, utan ett lättskött trädäck på baksidan, så du slipper klippa gräset eller köpa en gräsklipparrobot.

I det  rymliga köket hittar du en flaska av mitt kändisvin Preparatus Supervivet (75406 i Systembolagets beställningssortiment).

Radhuset är av den där trevliga sorten med hela tre våningar. På huvudplan finns kök, tvättstuga, badrum och master bedroom, samt det rymliga och ljusa sydvästriktade vardagsrummet, med den väl tilltagna och underhållsfria (nåja) altanen, som fyller upp hela baksidan. Bostaden lämpar sig alltså även att bo kvar i när du blivit gammal och skröplig och inte orkar gå i trappor längre, utan kan fördriva resten av din tillvaro på samma våningsplan.

På entréplan finns inte bara hall, garage, tvättstuga och prepperförråd, utan också ett "allrum", dvs som kan användas till "allt" utan att det ska märkas på översta våningens tre barnsovrum. Perfekt för den stora familjen med alldeles speciella hobbies. Att allrummet därtill är ett sutterängplan dämpar också ljud från hobbyverksamheten utåt.

Allt är renoverat sedan 2007 och fram till 2018, i ljus och fräsch stil.

Dessutom står min debutroman Midvintermörker i en bokhylla.

Det finns ingen anledning att inte köpa detta fantastiska radhus, som hittas i sin helhet inklusive alla bilder här. Priset är endast 4 895 000:- SEK och Partille är att bo som i naturen, fast mitt i stan, samtidigt som du med detta renoverade radhus och avsaknad av gräsmatta i princip bor som i en väldigt rymlig lägenhet med extra allt. Man blir bara stolt över att ha sådana här läsare och vindrickare.

Visning sker den 28:e juli.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

  1. Undrar om det blir populärt att ha boken "fallet" med på bild i boendeannonser i framtiden ;)

    SvaraRadera
  2. Suck, fem Millar för ett radhus. Och tre plan. Finns det toalett på samtliga plan?

    Föredrar nog mitt nuvarande hus i Angered som är värt betydligt mindre men har stora utrymmen och ligger högt så man har fritt skottfält mot angripare.

    SvaraRadera