Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2019-07-02 08:55

Dagens framträdanden i Almedalen

Idag framträder jag 10:00 hos SOS Alarm i Blåljustältet vid M/S Sigrid, och hos Fastighetsvärlden i Samhällsfastigheter 16:00. Antalet blogginlägg kan således påverkas.
Almedalsveckan 2019.
Klockan 10:00 - 11:00 framför jag ett fiktivt specialskrivet krisscenario åt SOS Alarm. Händelseförloppet utspelar sig under Almedalsveckan. Panelen svarar under scenariot kring åtgärder för att hantera detta, och består av MSB, Polismyndigheten och SOS Alarm. Mer information här.

Klockan 16:00 håller jag en kort tjugo minuters preppingföreläsning på Samhällsfastigheters och Fastighetsvärldens mingel. Det är en kraftigt kortad föreläsning med utbrytna delar från min föreläsning Är du förberedd?, som jag kört många gånger. Har ni sett den är detta inget nytt, utom precis på slutet, där jag gör ett litet avslöjande. Mer information här.

Bägge evenemangen är öppna för allmänheten i mån av plats.

Antalet blogginlägg under dagen kan således påverkas på grund av dessa externa uppdrag, som måste prioriteras.

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Uppenbart stavfel, skulle vara "Drogons framträdanden i Almedalen"

   Missa inte 23:00 - Drogon "steker" under årets DJ-battle. Det kommer gå hett till!

   Radera
  2. Tyvärr så har Drogons framträdande ställt in efter att nyheten om RBS 23s återktiverande kom ut. Enligt uppgift så känner sig Drogon inte längre välkommen, men hälsar sina fans att han kommer på burning man.

   Radera
  3. Dogen av Venedig? Dogonerna? Dragunov?

   Radera
  4. Prostetic Vogon Jeltz.

   Radera
 2. Kommer du att skriva om det fiktiva händelsen på bloggen?

  SvaraRadera
 3. Det vore kul att höra en kritisk röst till "samhällsfastigheter" under debatten. Det är ju bara ett sätt att suga ut skattepengar. Riskfritt och med betydligt högre marginaler än du kan få med en hyresgäst som betalar med egna pengar. Inte konstigt detta är det hetaste fastighetstypen.....

  SvaraRadera
 4. Seminariet finns att se här (det direktsändes, så man får spola fram till 27:35 innan det kommer igång):

  https://www.youtube.com/watch?v=OwUSvleCbZQ

  SvaraRadera