Cornucopia?

Aktuellt

Nytt rekord för fossila CO2-utsläpp 2019 - Sveriges utsläpp ökade snabbare än världen och Europa

Miljöpartiets och regeringens banbrytande klimatpolitik fortsatte fira segrar 2019, baserat på BP Statistical Review of World Energy, som sl...

2019-07-02 08:55

Dagens framträdanden i Almedalen

Idag framträder jag 10:00 hos SOS Alarm i Blåljustältet vid M/S Sigrid, och hos Fastighetsvärlden i Samhällsfastigheter 16:00. Antalet blogginlägg kan således påverkas.
Almedalsveckan 2019.
Klockan 10:00 - 11:00 framför jag ett fiktivt specialskrivet krisscenario åt SOS Alarm. Händelseförloppet utspelar sig under Almedalsveckan. Panelen svarar under scenariot kring åtgärder för att hantera detta, och består av MSB, Polismyndigheten och SOS Alarm. Mer information här.

Klockan 16:00 håller jag en kort tjugo minuters preppingföreläsning på Samhällsfastigheters och Fastighetsvärldens mingel. Det är en kraftigt kortad föreläsning med utbrytna delar från min föreläsning Är du förberedd?, som jag kört många gånger. Har ni sett den är detta inget nytt, utom precis på slutet, där jag gör ett litet avslöjande. Mer information här.

Bägge evenemangen är öppna för allmänheten i mån av plats.

Antalet blogginlägg under dagen kan således påverkas på grund av dessa externa uppdrag, som måste prioriteras.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Uppenbart stavfel, skulle vara "Drogons framträdanden i Almedalen"

   Missa inte 23:00 - Drogon "steker" under årets DJ-battle. Det kommer gå hett till!

   Radera
  2. Tyvärr så har Drogons framträdande ställt in efter att nyheten om RBS 23s återktiverande kom ut. Enligt uppgift så känner sig Drogon inte längre välkommen, men hälsar sina fans att han kommer på burning man.

   Radera
  3. Dogen av Venedig? Dogonerna? Dragunov?

   Radera
  4. Prostetic Vogon Jeltz.

   Radera
 2. Kommer du att skriva om det fiktiva händelsen på bloggen?

  SvaraRadera
 3. Det vore kul att höra en kritisk röst till "samhällsfastigheter" under debatten. Det är ju bara ett sätt att suga ut skattepengar. Riskfritt och med betydligt högre marginaler än du kan få med en hyresgäst som betalar med egna pengar. Inte konstigt detta är det hetaste fastighetstypen.....

  SvaraRadera
 4. Seminariet finns att se här (det direktsändes, så man får spola fram till 27:35 innan det kommer igång):

  https://www.youtube.com/watch?v=OwUSvleCbZQ

  SvaraRadera