Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2019-07-30 09:59

Bokrelease Fallet idag 16 - 19 på Gamla Stans Bokhandel

En sista påminnelse om att min nya bostadsbubblethriller Fallet har officiell release idag mellan klockan 16:00 och 19:00 på Gamla Stans Bokhandel (inte SF-bokhandeln, det är är inget SF-relaterat) på Stora Nygatan 7 i Gamla Stan, Stockholm.
Fallet av Lars Wilderäng. Bokrelease 30:E juli 16:00 - 19:00.
Kom gärna förbi, säg hej, och köp en signerad bok. Det bjuds på dryck och tilltugg.

Händelserna i Fallet förutsätter inget annat än att bostadsmarknaden i Stockholm utvecklat sig som den gjort fram till idag och kan beskrivas som Falling Down möter bostadsbubblan.

Några första synpunker har kommit in från tidiga läsare, som får förbli anonyma pga privatpersoner:
"Berättarstilen och upplägget känns igen. Jag tycker att det är en av dina bästa böcker och det var kul att se dig utveckla ett annat ämne än militär anknytning."
"En bra, tänkvärd och spännande bok."
Sedan tidigare är några av synpunkterna från mina testläsare som följer:
"Spännande som fan, otroligt bra. "Falling Down" möter sorglig svensk socialrealism.” - Mats S (som har en fantastisk egen technothriller på gång - Bomb nummer tretton)
Jag imponeras återigen av bredden på ditt författarskap. Inte många jag känner till som skiftar genre som du gör och får det att verka enkelt.” - Chris Berg, författare Gråzon
"Som vanligt ett abnormt bra jobb.” - Magnus Ernström, FN-veteran, ex-polis, författare Ett halvt år, ett helt liv
"En bok med relevans. Tar upp hela den sjuka bolånesituationen men berör även psykiatrireformens effekter." - Leif, bloggen Älgflugornas Herre
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Blir det något besök ner till Malmö?

  SvaraRadera
 2. Utan glesbygdskavaj, stiligt!
  Kommer Ni signera böcker i glesbygden (lkpg) eller är den ynnesten förbehållen Människobyn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lkpg är väl inte glesbygd. Östra Ryd tex ja, eller möjligen Åtvid.

   Radera
  2. Nej. Men bott i Linköping. Kan inte efteråt säga att jag bott i glesbygd. Men du kanske bor utanför?

   Radera
 3. Vilket klockslag släpps den på Storytel?

  SvaraRadera