Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2019-07-12 14:43

Auktion signerad Fallet nummer 1/10

Dags att dra igång årets auktioner av signerade och numrerade böcker av min nästa roman Fallet, som kommer ut i handeln den sista juli. Nedan hittar du den första auktionen av signerat exemplar 1/10. Auktionen går ut på söndag 20:00.Fallet av Lars Wilderäng.
Fallet är en samtidsthriller, som utspelar sig i bostadsbubblan i Stockholm, där man i parallellhandling nutid och dåtid får följa en 70-talists och programmerares bostadskarriär från år 2002 fram till år 2020. Boken förutsätter inga prisrörelser på bostadsmarknaden från 2019 och framåt, utan att de står stilla från dagens läge. Jag har beskrivit den som bostadsbubblan möter Breaking Bad eller Pulp Fiction, men det finns även andra mer avslöjande liknelser man kan göra. 

Böckerna skickas vecka 31. Frakt ingår, betalning via bankgiro eller Swish mot faktura vid auktionsvinst. Lista med auktioner:

Fallet 1/10 Utropspris 1:- SEK. Auktionen slutar 2019-07-15 20:00
   
Fallet kommer släppas som inbunden, e-bok och ljudbok för nedladdning eller via strömningstjänster. Pocket kommer som vanligt nästa år. 

Offentliga releasesigneringar sker på Gamla Stans Bokhandel i Stockholm den 30:e juli 16:00 - 19:00, där det även bjuds på lite tilltugg, samt även i Göteborg, även om tid och datum inte är fastställt än. Den 17:e augusti signerar jag även böcker hos Akademibokhandeln i Center Syd norr om Malmö och Lund.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Jag får en del vibbar av Lars Molins klassiker "Bomben" när jag läser introduktionen till "Fallet" . Lite av en "Falling Down" ett decennium tidigare, i stort sätt samma grund för historierna. Vet inte om Cornu tänkte på den boken men upplägget har ju alla chanser att bli en anklagelse mot Svensdonsamhället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "So he's got a real nark on, I'm telling ya!"

   https://youtu.be/AZzaYz80QDA

   Radera
  2. Inte läst. Är väl för ung. Han var väl stor på 70- och 80-talet?

   Radera
  3. Molin höll ställningarna ända fram till sin död 1999 med Ivar Kreuger, men visst som störst var han på 70-80-talet.

   Radera
 2. Ska köpa den för att sponsra bloggarn (och för att boken säkert är bra). Vilket medie ger dig mest pengar?

  SvaraRadera
 3. Blir det även signering i Kungsbacka eller är det centrala Göteborg som gäller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte Kungsbacka nu, antagligen i julhandeln.

   Radera