Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2019-06-17 20:47

Lång dag i Stockholm - spelat in reklamfilm för Fallet åt Storytel

Jag har spenderat dagen i Stockholm, där jag spelat in en reklamfilm för Fallet åt Storytel. Därav har det inte blivit så mycket aktivitet på bloggen, och eftersom jag gick upp vid 04-snåret för att hinna med morgonfakiren, så är jag nu trött och mycket mer än så här blir det inte.
Åk till Stockholm, sa de. Kom igen, det blir kul, sa de.
Hängde en stund i hörnet Wallingatan och Drottninggatan, vilket tydligen var misstänktt beteende, så det blev ett foto enligt ovan därefter.

Fast nu är jag hemma igen och tänker lägga mig och sova. Att gå upp vid 04 är lite tröttsamt.

Fallet är en thriller, som utspelar sig kring Stockholms bostadsbubbla, och med den nedgång som skett sedan toppen 2017 fram till idag, samt en parallell tillbakablick med start 2002 och sedan framåt. Har man jobbat inom data, förlåt, IT, kanske man kan känna igen en del saker under åren som passerat, 

Boken släpps sista veckan i juli, som inbunden, ljudbok på strömmande tjänster som Storytel och nedladdningsbar fil, samt e-bok. Fallet går att förhandsboka hos Adlibris eller Bokus. Det kommer även bli releasesigneringar i Stockholm och Göteborg vid månadsskiftet juli - augusti, samt säkert något besök ner till Malmöområdet. Ber att få återkomma kring tider och datum för detta.

Vi får säkert anledning att även återkomma till reklamfilmen jag spelade in åt Storytel idag. Bland annat fick jag svara på frågor om vad jag tycker om GW och Guillou. Fastnade på film.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Höghusen bygger ju master för att bli längre än vad de är så varför skulle inte folk få göra samma sak? Jag säger att Lars är över 1,9m.

   Radera
  2. Frisyren ger 6-7 cm, Lars kanske ska bli punkare så blir han 2 meter...

   Radera
 2. Som ledig hela sommaren tycker jag du kunde släppt den innan 31/7 så den får exponering hela sommaren - men så kan jag inte bokbranschen heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är lugnt. Oktoberförlaget ger nu ut "En annan syn på Stalin". En oförblommerad hyllning till Stalin som nu utges på svenska språket för första gången. Revolutionen byggs inte med spänningsromaner utan mer historieförfalskning, nostalgi och förskönanden, kamrat. Anmäl dig till "frivillig" bokcirkel hos din kaderchef redan idag!

   Radera
 3. Gött, bästa semesterstunden är att ligga på fördäck i naturhamn och lyssna på nysläppta Wilderäng-böcker. Sommaren är räddad!

  SvaraRadera
 4. Morgonfakir det nya inom självförverkligande när yoga och keto inte är nog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, att första flyget till Sthlm kallas "fakiren" i folkmun är väl rätt gammalt va?

   Radera
 5. Alltid bra att allmänbildas... Glödande kol är annars mitt sista hopp för en chans till beach 2019.

  SvaraRadera
 6. Varför inte pröva spela in erotiskafilmer, bra med snabba pengar direkt i fickan. Dock är de kvinnliga skådisarna ofta av sämre kvalité.

  SvaraRadera
 7. Uppe före 4 varje dag, jag och lokalförsvarets 39or eller är det grannens 27or!?

  Kollar in alla kärrorna som ankommer från Asien på väg till städerna i Europa, vissa mornar ses dom passera Gotlands Hoburg mycket Co2 blir det men som för det mesta hamnar i Putinistan.

  Så här blir det när tabloiden kan ses i play, man lägger om dygnsrytmen!

  SvaraRadera
 8. Lång dag... hoppas inte att någon bonde läste det.

  SvaraRadera