Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2019-06-17 20:47

Lång dag i Stockholm - spelat in reklamfilm för Fallet åt Storytel

Jag har spenderat dagen i Stockholm, där jag spelat in en reklamfilm för Fallet åt Storytel. Därav har det inte blivit så mycket aktivitet på bloggen, och eftersom jag gick upp vid 04-snåret för att hinna med morgonfakiren, så är jag nu trött och mycket mer än så här blir det inte.
Åk till Stockholm, sa de. Kom igen, det blir kul, sa de.
Hängde en stund i hörnet Wallingatan och Drottninggatan, vilket tydligen var misstänktt beteende, så det blev ett foto enligt ovan därefter.

Fast nu är jag hemma igen och tänker lägga mig och sova. Att gå upp vid 04 är lite tröttsamt.

Fallet är en thriller, som utspelar sig kring Stockholms bostadsbubbla, och med den nedgång som skett sedan toppen 2017 fram till idag, samt en parallell tillbakablick med start 2002 och sedan framåt. Har man jobbat inom data, förlåt, IT, kanske man kan känna igen en del saker under åren som passerat, 

Boken släpps sista veckan i juli, som inbunden, ljudbok på strömmande tjänster som Storytel och nedladdningsbar fil, samt e-bok. Fallet går att förhandsboka hos Adlibris eller Bokus. Det kommer även bli releasesigneringar i Stockholm och Göteborg vid månadsskiftet juli - augusti, samt säkert något besök ner till Malmöområdet. Ber att få återkomma kring tider och datum för detta.

Vi får säkert anledning att även återkomma till reklamfilmen jag spelade in åt Storytel idag. Bland annat fick jag svara på frågor om vad jag tycker om GW och Guillou. Fastnade på film.

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Höghusen bygger ju master för att bli längre än vad de är så varför skulle inte folk få göra samma sak? Jag säger att Lars är över 1,9m.

   Radera
  2. Frisyren ger 6-7 cm, Lars kanske ska bli punkare så blir han 2 meter...

   Radera
 2. Som ledig hela sommaren tycker jag du kunde släppt den innan 31/7 så den får exponering hela sommaren - men så kan jag inte bokbranschen heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är lugnt. Oktoberförlaget ger nu ut "En annan syn på Stalin". En oförblommerad hyllning till Stalin som nu utges på svenska språket för första gången. Revolutionen byggs inte med spänningsromaner utan mer historieförfalskning, nostalgi och förskönanden, kamrat. Anmäl dig till "frivillig" bokcirkel hos din kaderchef redan idag!

   Radera
 3. Gött, bästa semesterstunden är att ligga på fördäck i naturhamn och lyssna på nysläppta Wilderäng-böcker. Sommaren är räddad!

  SvaraRadera
 4. Morgonfakir det nya inom självförverkligande när yoga och keto inte är nog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, att första flyget till Sthlm kallas "fakiren" i folkmun är väl rätt gammalt va?

   Radera
 5. Alltid bra att allmänbildas... Glödande kol är annars mitt sista hopp för en chans till beach 2019.

  SvaraRadera
 6. Varför inte pröva spela in erotiskafilmer, bra med snabba pengar direkt i fickan. Dock är de kvinnliga skådisarna ofta av sämre kvalité.

  SvaraRadera
 7. Uppe före 4 varje dag, jag och lokalförsvarets 39or eller är det grannens 27or!?

  Kollar in alla kärrorna som ankommer från Asien på väg till städerna i Europa, vissa mornar ses dom passera Gotlands Hoburg mycket Co2 blir det men som för det mesta hamnar i Putinistan.

  Så här blir det när tabloiden kan ses i play, man lägger om dygnsrytmen!

  SvaraRadera
 8. Lång dag... hoppas inte att någon bonde läste det.

  SvaraRadera