Cornucopia?

Aktuellt

Anställda LO-medlemmar - ovanligt folk

Fackförbundet LO:s ordförande Thorwaldsson ska avgå. LO-medlemmar är allt ovanligare och LO-medlemmar med någon form av anställning är ovanl...

2019-06-11 07:33

Börsveckan inledde positivt

Börsveckan inledde positivt med uppgångar på Stockholmsbörsen, de europeiska börserna och i USA.
Dagschart OMXS30.
Börserna steg alltså generellt.

Sverige
OMXSPI +0.65%
OMXS30 +0.53%

Europa
CAC-40 +0.34%
DAX +0.77%
Euronext-100 +0.37%
FTSE +0.59%

USA
Dow Jones +0.30%
NASDAQ Comp +1.05%
S&P-500 +0.47%
Russel-3000 +0.50%

Guldet har fallit tillbaka något till 402:- SEK per gram, även om detta ändå är att betrakta som toppnivåer och kronan är relativt stabil, även om den har försvagats något de senaste dagarna efter att ha stärkts sedan början av maj.

Ingen större dramatik alltså, utan allt är lugnt och mysigt.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. En positiv konsekvens av att bli förälder är att man ser färre blodtryckshöjande börsrörelser om dagarna. Hade man bara inte haft såna inlåsta gamla latenta skatteskulder kunde man sålt av och fått ner blodtrycket än mer..

  SvaraRadera
 2. Inge bra, mitt guld har slutat rusa upp i värde. Ska nog placera mitt lilla pensionskapital i korträndefond US dollar.

  SvaraRadera
 3. 2 kommentarer! Vart är alla domedagsprofeter nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte riktigt lika många börsinlägg när börsen bara tuffar på uppåt eller går hyfsat sidledes. Men den dag börsen igen går ner med mer än säg 2% så blir det dags att spela skivan igen och prata om blod på gatorna, katastrof och oerhörda ras. Händer säkert nån gång under året om nu börsen ska ligga före konjunkturen och värderingarna är orimliga / räntan stiger (vi får se).

   Radera
  2. Fint ras i kronan idag. Blir inlägg i morgon.

   Radera