Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2019-06-11 07:33

Börsveckan inledde positivt

Börsveckan inledde positivt med uppgångar på Stockholmsbörsen, de europeiska börserna och i USA.
Dagschart OMXS30.
Börserna steg alltså generellt.

Sverige
OMXSPI +0.65%
OMXS30 +0.53%

Europa
CAC-40 +0.34%
DAX +0.77%
Euronext-100 +0.37%
FTSE +0.59%

USA
Dow Jones +0.30%
NASDAQ Comp +1.05%
S&P-500 +0.47%
Russel-3000 +0.50%

Guldet har fallit tillbaka något till 402:- SEK per gram, även om detta ändå är att betrakta som toppnivåer och kronan är relativt stabil, även om den har försvagats något de senaste dagarna efter att ha stärkts sedan början av maj.

Ingen större dramatik alltså, utan allt är lugnt och mysigt.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. En positiv konsekvens av att bli förälder är att man ser färre blodtryckshöjande börsrörelser om dagarna. Hade man bara inte haft såna inlåsta gamla latenta skatteskulder kunde man sålt av och fått ner blodtrycket än mer..

  SvaraRadera
 2. Inge bra, mitt guld har slutat rusa upp i värde. Ska nog placera mitt lilla pensionskapital i korträndefond US dollar.

  SvaraRadera
 3. 2 kommentarer! Vart är alla domedagsprofeter nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte riktigt lika många börsinlägg när börsen bara tuffar på uppåt eller går hyfsat sidledes. Men den dag börsen igen går ner med mer än säg 2% så blir det dags att spela skivan igen och prata om blod på gatorna, katastrof och oerhörda ras. Händer säkert nån gång under året om nu börsen ska ligga före konjunkturen och värderingarna är orimliga / räntan stiger (vi får se).

   Radera
  2. Fint ras i kronan idag. Blir inlägg i morgon.

   Radera