Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2019-06-20 11:33

Bokrelease Falllet i Stockholm 30:e juli 16:00 - 19:00

Min bostadsbubblethriller Fallet har bokrelease hos Gamla Stans Bokhandel i Stockholm den 30:e juli mellan klockan 16:00 och 19:00. Jag är där och signerar böcker, så vi ses där.
Bokrelease
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Spännande. Vad kommer efter Fallet? Mer technothriller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pressa honom inte nu behöver han säkert lite Midsommarfirande innan han funderar vilken ide som känns bäst.

   Fast får jag önska blir det en som ger överraskningar lite då och då i texten.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 2. "bostadsbubblethriller" trodde jag, och nog många med mig, aldrig skulle kunna bli ett ord. Många tänker nog "hur mycket thriller kan en bok om bostadsbubblan bli?" Men jag är riktigt taggad på denna bok och har en lång lista på vänner som skall få den i present tänkte jag :) Glad midsommar, den blomstertid nu kommer... ;)

  SvaraRadera