Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2019-06-10 10:00

Boka sommarens hotell med Hotels.com - upp till 40% rabatt

Detta inlägg är reklam för Hotels.com.

Det är hög tid att köra en serie inlägg med kommersiella påminnelser inför sommaren. Först ut så kan ni förstås boka hotell via Hotels.com, som inte bara just nu erbjuder upp till 40% rabatt, utan där du också kan samla hotellnätter tvärs över alla kedjor, och få en gratisnatt per tio nätter. 

Ta del av erbjudandet nedan.Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Hum... fått kortet kapat 3 gånger när jag använt dem. Har säkerheten ökats de senaste åren?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ej. Ej fått kapat via dem sedan jag slutade boka rum i Stockholm på ett specifikt hotell. Vissa hotell skriver ut kortuppgifter på papper och förvarar öppet har jag sett.

   Använder Hotels.com för alla mina hotellnätter, vilket blir några stycken om året.

   Radera
  2. Hos Booking.com får anläggningarna se kortuppgifterna under tio dagar från bokningstillfället. Något system för att plocka fram kortuppgifterna därefter saknas vilket i praktiken innebär hemmasnickrade kortdatabaser till kortutgivarnas förtret.

   Som vanligt är det ändå inget problem för kunden som normalt inte ansvarar för obehöriga transaktioner.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkar för mig.

   Radera
  2. Fixat nu. Bortkastad reklam. Får skylla mig själv.

   Radera