Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-06-10 10:00

Boka sommarens hotell med Hotels.com - upp till 40% rabatt

Detta inlägg är reklam för Hotels.com.

Det är hög tid att köra en serie inlägg med kommersiella påminnelser inför sommaren. Först ut så kan ni förstås boka hotell via Hotels.com, som inte bara just nu erbjuder upp till 40% rabatt, utan där du också kan samla hotellnätter tvärs över alla kedjor, och få en gratisnatt per tio nätter. 

Ta del av erbjudandet nedan.Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Hum... fått kortet kapat 3 gånger när jag använt dem. Har säkerheten ökats de senaste åren?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ej. Ej fått kapat via dem sedan jag slutade boka rum i Stockholm på ett specifikt hotell. Vissa hotell skriver ut kortuppgifter på papper och förvarar öppet har jag sett.

   Använder Hotels.com för alla mina hotellnätter, vilket blir några stycken om året.

   Radera
  2. Hos Booking.com får anläggningarna se kortuppgifterna under tio dagar från bokningstillfället. Något system för att plocka fram kortuppgifterna därefter saknas vilket i praktiken innebär hemmasnickrade kortdatabaser till kortutgivarnas förtret.

   Som vanligt är det ändå inget problem för kunden som normalt inte ansvarar för obehöriga transaktioner.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkar för mig.

   Radera
  2. Fixat nu. Bortkastad reklam. Får skylla mig själv.

   Radera