Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-05-06 08:55

Påminnelse: Preppingföreläsning i Torsby ikväll

En kort påminnelse nu på morgonen. Jag håller min preppingföreläsning Är du förberedd på Torsby bibliotek ikväll klockan 18:30 till 19:30. Därefter signerar jag böcker. Vi ses där!
Föreläsning.
I morgon håller jag samma föreläsning på Hagfors bibliotek 18:00 och på onsdag på Karlstads bibliote 19:10.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Off topic men vill tipsa om militärhistorikern Christer Bergströms Luftwaffe helg i Västerås 18 maj. På plats finns en FW 190 för provsittning. Finns platser kvar.

    SvaraRadera
  2. Men va f**. Jag bor i Torsby och hade inte sett en enda notis om att du skulle föreläsa här. Hade velat gå på den.

    SvaraRadera