Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2019-05-02 20:29

Föreläsningar Krisberedskapsveckan: Torsby, Hagfors, Karlstad

Nästa vecka är det den så kallade krisberedskapsveckan, vilket innebär att jag har blivit inbjuden att hålla min preppoingföreläsning Är du förberedd? i Torsby på måndag 6:e maj, Hagfors på tisdag 7:e maj och Karlstad på onsdag 8:e maj. Tider och platser nedan.
Från författarföreläsning i Karlstad 2016.
Platser och tider enligt nedan.

Torsby, Torsby Bibliotek, 6:e maj 18:30 - 19:30

Hagfors, Hagfors Bibliotek, 7:e maj 18:00 - 19:00

Karlstad, Karlstads Bibliotek, 8:e maj 19:10 - 20:10

Jag kommer ha med mig böcker för köp och signering. Det går också bra att ni tar med er tidigare köpta böcker för att få dem signerade. Jag kan ta Swish eller kontant, helst jämna pengar, men inte kort. Inbundna böcker kostar 200:- SEK och pocket 50:- SEK.

Vi ses där!

Jag har fått många förfrågningar om krisberedskapveckan, men tyvärr fått tacka nej på grund av tidigare bokningar. Din kommun bör vara ute i god tid för att säkerställa en föreläsning till nästa år. Vill du att jag ska föreläsa hos ditt bibliotek - hör av er till biblioteket och fråga, detta är inget jag själv styr över.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch vad korkad jag är!
   Klart att man måste preppa för att klara sig i det nya intermittenta energisamhället.
   Vad skall in!
   Sol och Vind!!!!!!

   Radera
 2. Konserver är inte bra mat för alla, eftersom mängden histamin i proteinhaltiga livsmedel ökar med lagringstiden. 10% av befolkningen lider av brist på enzymer, som sönderdelar histamin i tarmen, 1% är histamin-intoleranta och bör avstå från kött- och fisk-konserver, surkål, champagne, alkohol, vinäger, lufttorkad skinka, surdegsbröd, bröd bakad med jäst, korv och pålägg.

  SvaraRadera
 3. Jag köpte ett par förpackningar HUEL igår.

  SvaraRadera
 4. 2 kapade borätt föreningar i Malmö, och därför efterfrågas nya lagar. Ett uttryck för bostadskrisen/bubblan eller bara ytterligare ett exempel på hur företagsamheten blomstrar och intar nya områden? Hur sårbara är våra brf? Att medlemmarna oftast låter bli att engagera sig kan göra det lätt för bedragare att ta över.

  SvaraRadera