Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2019-05-04 14:02

Erbjudande från Tesla: 7500 km gratis laddning vid bilköp före 28:e maj

Detta inlägg är enbart postat som incitamentsprogramreklam för Tesla.

Tesla kör just nu en särskild kampanj fram till 28:e maj. Istället för tidigare 1500 km gratis laddning vid köp av en Tesla oavsett modell, erbjuds du nu 7500 km om du använder denna länk eller koden LARS35932.
Tesla Model P3 Long Range.
Teslas incitamentsprogram för att befintliga bilägare ska rekommendera bilen ligger på 1500 km gratis laddning på Teslas Supercharger-stationer för den som köper en bil. För tillfället har man höjt incitamentet till 7500 km gratis Supercharger-laddning. Kampanjen återgår den 28:e maj till 1500 km laddning.

Min egen kickback är möjligheten att delta i ett lotteri om en Founders Edition Tesla Model Y eller en Tesla Roadster, om ni använder koden LARS35932 eller denna länk vid köp av en Tesla.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

7 kommentarer:

 1. Någon vänlig själ får gärna använda min kod också😉
  https://ts.la/andreas13052

  SvaraRadera
 2. Hur beräknas antalet km ut. Faktiskt förbrukning, schablon beroende på modell eller bara ett visst antal kWh?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ej, måste vara schablon per modell antar jag, dvs lite mer för de större modellerna i kWh mätt.

   Tesla fånar sig dessvärre och har slutat redovisa kWh, vilket är lite trist, och vill prata om km istället. Väldigt fånigt, det är kWh man betalar för när man laddar hemma såväl som borta, vore ju bra att tala om hur mycket det kostar att "tanka".

   Radera
  2. Lite irriterande men har börjat förstå poängen när deras bilar kommer så mycket längre än konkurrenterna pga mycket effektivare. Audi med 100 kwh är inte samma sak som Tesla med 100 kwh... Elon Musk nämnde förresten på Autonomy Investor Day att Model 3 short range låg på cirka 50 kwh och long range cirka 75 kwh.

   Radera
 3. 750 mil, 2 kwh per mil, 4500 kr räknat på 3 kr kwh? Räknar jag helt galet? Är dom verkligen så generösa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något sådant. Supercharger ska dock kosta 2:56 SEK per kWh (billigt jmf med andra snabbladdare), så det blir lite mindre.

   Radera
  2. Visst är det fantastiskt på en bil som med från pris på ca 600000kr ��

   Radera