Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-05-04 14:02

Erbjudande från Tesla: 7500 km gratis laddning vid bilköp före 28:e maj

Detta inlägg är enbart postat som incitamentsprogramreklam för Tesla.

Tesla kör just nu en särskild kampanj fram till 28:e maj. Istället för tidigare 1500 km gratis laddning vid köp av en Tesla oavsett modell, erbjuds du nu 7500 km om du använder denna länk eller koden LARS35932.
Tesla Model P3 Long Range.
Teslas incitamentsprogram för att befintliga bilägare ska rekommendera bilen ligger på 1500 km gratis laddning på Teslas Supercharger-stationer för den som köper en bil. För tillfället har man höjt incitamentet till 7500 km gratis Supercharger-laddning. Kampanjen återgår den 28:e maj till 1500 km laddning.

Min egen kickback är möjligheten att delta i ett lotteri om en Founders Edition Tesla Model Y eller en Tesla Roadster, om ni använder koden LARS35932 eller denna länk vid köp av en Tesla.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Någon vänlig själ får gärna använda min kod också😉
  https://ts.la/andreas13052

  SvaraRadera
 2. Hur beräknas antalet km ut. Faktiskt förbrukning, schablon beroende på modell eller bara ett visst antal kWh?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ej, måste vara schablon per modell antar jag, dvs lite mer för de större modellerna i kWh mätt.

   Tesla fånar sig dessvärre och har slutat redovisa kWh, vilket är lite trist, och vill prata om km istället. Väldigt fånigt, det är kWh man betalar för när man laddar hemma såväl som borta, vore ju bra att tala om hur mycket det kostar att "tanka".

   Radera
  2. Lite irriterande men har börjat förstå poängen när deras bilar kommer så mycket längre än konkurrenterna pga mycket effektivare. Audi med 100 kwh är inte samma sak som Tesla med 100 kwh... Elon Musk nämnde förresten på Autonomy Investor Day att Model 3 short range låg på cirka 50 kwh och long range cirka 75 kwh.

   Radera
 3. 750 mil, 2 kwh per mil, 4500 kr räknat på 3 kr kwh? Räknar jag helt galet? Är dom verkligen så generösa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något sådant. Supercharger ska dock kosta 2:56 SEK per kWh (billigt jmf med andra snabbladdare), så det blir lite mindre.

   Radera
  2. Visst är det fantastiskt på en bil som med från pris på ca 600000kr ��

   Radera