Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-04-01 04:21

Slutredigerat Fallet

Klockan är nu 04:15 på morgonen och jag har slutredigerat min kommande roman Fallet, och lämnat av den till förlaget. Således är jag lite småtrött och i författartidszon, så det blir inte något sprillans nytt blogginlägg förrän kanske framåt lunchtid, svensk tid.
Utdrag oredigerat råmanus ur Fallet. Pojke möter flicka 2002.
Nu återstår externa redigeringsförslag från redaktör, sättning, korrekturläsning, tryck och ljudboksproduktion. Boken släpps i augusti. På tal om ljudbok så är det Storytelpriset (fd Stora Ljudbokspriset) på torsdag, och Höstregn är finalist, så vi får se om även den boken vinner pris som bästa ljudbok i kategorin spänning, likt första delen Höstsol.

Nu måste jag verkligen sova innan ögonen går i kors.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

12 kommentarer:

 1. Se i kors, som the kristet utseende?

  Nåväl sov gott.

  SvaraRadera
 2. Riskfritt att skriva fula ord här då?

  Pistill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sagan om konungens årsinkomst.

   Radera
  2. När vi ändå är inne på Tolkien
   https://www.theguardian.com/cities/2019/apr/01/like-the-eye-of-sauron-western-europes-tallest-building-planned-for-tiny-danish-town-brande-bestseller

   Radera
 3. Kan det vara pärlor av Kent som åsyftas?

  SvaraRadera
 4. Gått förbi Tranan ibland och inte anat att det fanns en källarvåning. Författare ger ny kunskap.

  Ja jag avser köpa boken och hoppas den är bra. (De tidigare har inte gjort mig besviken).

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 5. Här har du en liten blodtryckshöjare, Lars.
  https://www.dn.se/nyheter/sverige/politisk-enighet-manga-fler-ska-gora-varnplikt/

  SvaraRadera