Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-04-09 20:00

Boksignering Göteborg TORSDAG 11/4 18:00

Lite ovanlig tidpunkt på året, men i TORSDAGEN den 11:e april signerar jag böcker på Akademibokhandlen på Kungsgatan i Göteborg mellan 18:00 och 19:00. Vi ses där!
Kollegan Ingrid Elfberg signerar böcker på Akademibokhandeln Kungsgatan i Göteborg

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Hej

  Lars, kan man köpa Stjärnfall serien som inbunden där då? Jag googlade den i går för jag skulle föreslå den till ett par Amerikaner men den verkar inte finnas på Engelska, kan det stämma?

  Nick

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix, vill du ha inbundna får du nog vända dig till mig. Finns dock ej för Stjärnklart, utan bara för Stjärnfall och Stjärndamm. Sedan finns den inte på engelska, nej.

   Radera