Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2019-04-09 20:00

Boksignering Göteborg TORSDAG 11/4 18:00

Lite ovanlig tidpunkt på året, men i TORSDAGEN den 11:e april signerar jag böcker på Akademibokhandlen på Kungsgatan i Göteborg mellan 18:00 och 19:00. Vi ses där!
Kollegan Ingrid Elfberg signerar böcker på Akademibokhandeln Kungsgatan i Göteborg

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Hej

  Lars, kan man köpa Stjärnfall serien som inbunden där då? Jag googlade den i går för jag skulle föreslå den till ett par Amerikaner men den verkar inte finnas på Engelska, kan det stämma?

  Nick

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix, vill du ha inbundna får du nog vända dig till mig. Finns dock ej för Stjärnklart, utan bara för Stjärnfall och Stjärndamm. Sedan finns den inte på engelska, nej.

   Radera