Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2019-04-04 18:00

Är på Storytel Awards

För stunden befinner jag mig (förhoppningsvis - beroende på om all transport fungerat - inlägget är likt många andra inlägg skrivet i förväg) på Storytelprisets gala. Således blir det väl inte roligare än så här på bloggen ikväll, om jag nu inte vinner för andra året på raken.
Med priset på förra årets gala.
Höstsol vann som bästa ljudbok i kategorin spänning förra året, även om den då Storytelsponsrade priset hette Stora Ljudbokspriset

I år har priset bytt namn till Storytel Awards, men hittas på samma websajt som tidigare. Denna gång gick Höstregn till juryfinalen, men jag har likt förra året små förhoppningar om att faktiskt vinna. Denna gången ännu lägre förväntningar, eftersom Höstregn är en ej fristående uppföljare, och med ny jury i år har de antagligen inte lyssnat för Höstsol och har nog svårt att komma in i boken.

Men man vet aldrig.

Konkurrenterna i jurynomineringen är Spårlöst av Lotta Luxenburg, Lazarus av Lars Kepler, Nådastöten av Christina Larsson och Kejsaren av Buthler/Öhrlund.

Klockan 18:45 är jag anmodad att infinna mig i green room inför prisutdelningen, som verkar inledas med spännings- respektive ungdomskategorierna, och 19:00 och framåt kör galan igång. För liverapportering om eventuell vinst följ mig på Twitter (bra idé oavsett, kompletterar bloggen med en del grejer), Instagram eller Facebook.

Förra året donerade jag bort prispengarna till Fredsbaskrarna, VRR och till lokala byalaget för renovering av bryggan. Om ingen har några bättre förslag lär jag väl göra ungefär det samma igen. Eller kanske Soldathemsförbundet? Några förslag?
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Ogillar starkt Storytel för dom vägrar att separera fiktion och fackliteratur.
  Dom gör det väldigt svårt för och som gillar faktaböcker som tex historia att hitta något

  SvaraRadera
 2. Dokumentären om Theranos har fått en hel del uppmärksamhet och rekommenderas. Lurendrejaren bakom, Elizabeth Holmes såg upp till Steve Jobs och klädde sig till och med som honom: alltid i svart polotröja. Indikerar det något? Behöver vi vara oroliga? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trailern: https://www.youtube.com/watch?v=wtDaP18OGfw

   Radera
  2. Jobs hade väl inte kostym?

   Radera
  3. Nä, det verkar du ha rätt i. Jag försökte bara skoja till det. Men se dokumentären om du inte gjort det, den är intressant.

   Radera
 3. Bloggarjäveln frotterar sig på parnassen.
  Kul att få pris för "slasklitteratur".
  Många sköna slantar att betala av på Teslan........
  Ooops vad står där på tomten.
  En SUV...
  Bakom Teslan....
  Reservbilen om elen tryter?
  Fuldiesel?
  Lever bloggarjävlen som han lär?
  Böckerna suger men bloggen är kul.
  Bendovers inlägg är 100% humor.
  Fantastiskt!

  SvaraRadera