Aktuellt

Bostadsbankomaten och Finansinspektionen: Fyra av tio nya bolån går inte till bostadsköp - ökar

Finansinspektionens rapport Den svenska bolånemarknaden  visar att fyra av tio nya bolån inte gick till att köpa bostad eller att byta bank....

2019-03-09 13:47

God litterär smak? Intresserad av lägenhet med sovrum, hall, toalett och kök i Solna?

Har du god litterär smak? Då finns det nu en lägenhet till salu i Solna, för dig som både vill ha sovrum, hall, badrum, vardagsrum och ett kök! Ett perfekt boende för dig som står i vårdkö till närliggande Nya Karolinska de närmaste åren.
Stallmästaregården ligger vid Hagaparken i Solna.
Ja, om man använder förstoringsglas hittar man mycket riktigt min roman Stjärnfall i en trave med böcker i sovrummet.

Lägenheten har allt - både kök och badrum, till och med en hall, inklusive två källarförråd varav den ene perfekt för den lille preppern i form av en fd matkällare inredd med hyllor.

Närheten till både Hagakyrkogården och Nya Karolinska gör att lägenheten är synnerligen lämplig för dig som är svårt sjuk och väntar på vård. Om du hinner dö i vårdkön är det nära till din sista vila. I väntan på vård kan du vandra runt i Hagaparken och mata svanar och ankor och när hälsan hindrar även detta har du 1 Gbit/s fiber inkluderat i månadsvarmavgiften på 3063 kronor, så du kan titta på Netflix i UHD.

Dessa 59 m2 blir dina för blott 2 495 000:- SEK i utgångspris. Inte så blodigt pris egentligen. Alla vet ju att riktiga stockholmare bor utanför tullarna.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

3 kommentarer:

 1. I stort sett varenda bok är vänd med ryggen mot väggen förutom just Stjärnfall.
  Intressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppenbarligen någon som inte bryr sig om sina böcker eller har den minsta tanke på att läsa dem igen. Kanske skäms personen även för sina böcker

   Allt detta troligt om.alla böcker förutom stjärnfall som ändå inte ansågs tillräckligt bra för att läsa resten av serien (men nja första var ju bäst).

   Radera
 2. bara fubbickar som hottar så mö pengar för en skrubb i nollåtta

  SvaraRadera