Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-03-09 13:47

God litterär smak? Intresserad av lägenhet med sovrum, hall, toalett och kök i Solna?

Har du god litterär smak? Då finns det nu en lägenhet till salu i Solna, för dig som både vill ha sovrum, hall, badrum, vardagsrum och ett kök! Ett perfekt boende för dig som står i vårdkö till närliggande Nya Karolinska de närmaste åren.
Stallmästaregården ligger vid Hagaparken i Solna.
Ja, om man använder förstoringsglas hittar man mycket riktigt min roman Stjärnfall i en trave med böcker i sovrummet.

Lägenheten har allt - både kök och badrum, till och med en hall, inklusive två källarförråd varav den ene perfekt för den lille preppern i form av en fd matkällare inredd med hyllor.

Närheten till både Hagakyrkogården och Nya Karolinska gör att lägenheten är synnerligen lämplig för dig som är svårt sjuk och väntar på vård. Om du hinner dö i vårdkön är det nära till din sista vila. I väntan på vård kan du vandra runt i Hagaparken och mata svanar och ankor och när hälsan hindrar även detta har du 1 Gbit/s fiber inkluderat i månadsvarmavgiften på 3063 kronor, så du kan titta på Netflix i UHD.

Dessa 59 m2 blir dina för blott 2 495 000:- SEK i utgångspris. Inte så blodigt pris egentligen. Alla vet ju att riktiga stockholmare bor utanför tullarna.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. I stort sett varenda bok är vänd med ryggen mot väggen förutom just Stjärnfall.
  Intressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppenbarligen någon som inte bryr sig om sina böcker eller har den minsta tanke på att läsa dem igen. Kanske skäms personen även för sina böcker

   Allt detta troligt om.alla böcker förutom stjärnfall som ändå inte ansågs tillräckligt bra för att läsa resten av serien (men nja första var ju bäst).

   Radera
 2. bara fubbickar som hottar så mö pengar för en skrubb i nollåtta

  SvaraRadera