Cornucopia?

Aktuellt

Nytt rekord för fossila CO2-utsläpp 2019 - Sveriges utsläpp ökade snabbare än världen och Europa

Miljöpartiets och regeringens banbrytande klimatpolitik fortsatte fira segrar 2019, baserat på BP Statistical Review of World Energy, som sl...

2019-03-01 20:37

Fredagsmys?

Kommer på mig med att inte ha skrivit något övermüsigt fredagsmys, då jag inte kommer på något lämpligt efter en lite upptagen vecka. Så vi lämnar väl fredagsmyset till bloggläsarna - hur spenderar ni egentligen ert fredagsmys?
Enda utomhusfotot denna vecka. Leopard i träd, pixels på skärm.
Veckans fina väder har lett till diverse arbete utomhus på gården, vilket tagit en hel del tid i anspråk. Till det har kommit externa sociala och yrkesmässiga åtaganden, som sammantaget har lett till tidiga mornar och långa dagar.

Så kreativiteten är inte på topp just nu, utan jag sitter just nu (20:31) och arbetar ikapp veckans administration. Egenföretagarens fredagsmys helt enkelt. Prioritetsmailboxen 127 e-brev ska arbetas ner. Inser att jag knappt ens tagit något foto på det vackra vädret under veckan, så upptagen har jag varit.

Hur spenderar du själv ditt föredömligt mysiga fredagsmys?


Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

30 kommentarer:

 1. Det bästa är som nu - vedeldad bastu med min hund (han sitter längre ner) och en kall öl. Lyssnar på the national. Det är stjärnklart ute (no pun intended).

  SvaraRadera
 2. Ska slå på Svenska Nyheter på SVT så snart den finns tillgänglig. Käkar chips och öppnat en prisnedsatt folkjulöl från affären.

  SvaraRadera
 3. Gömt mig i källaren för att lyssna på musik och dricka sprit. Har något minne av att jag läst någon gång att Joe Biden aldrig höjt rösten eller något liknande.. Försöker googla fram artikeln men lyckades inte på första försöket.

  SvaraRadera
 4. Fredag skiljer sig inte mycket från andra dagar förutom vin till maten. Sitter med sambon i soffan och surfar och pratar med varandra om vad som dyker upp.
  Nu behöver man inte tänka på att komma i säng så tidigt, väckning inte kl 05 utan 07. I morgon är det grannskapets stora rävjakt.

  SvaraRadera
 5. Sitter på jobbet i ett luftkondionerat kontor, som tur är när det 33 grader varmt och 95% luftfuktighet på utsidan, och mailar ett hög hopplösa grodätare som inte gör sitt jobb.

  SvaraRadera
 6. Fakturerar månadens kunder efter en dags skidåkning. Strax sova.

  SvaraRadera
 7. Sprang just en mil. Snart dags för middag.

  SvaraRadera
 8. Nyss hemkommen från Bali. Kan bara konstatera att jag vill åka tillbaka. Som plåster på såren lagas en god middag med vin och Netflixslapp. Hjälper föga.

  SvaraRadera
 9. Jobb till sent på kvällen och sedan direkt i säng så man har kraft till morgondagens arbete. Degen måste in trots allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. usch....lider med dig!
   jobbigt att jobba när alla andra är lediga!

   Radera
 10. Jag sitter ensam på ett hotellrum och blir fetare medan jag skriver 5 A4 reserapport efter ett tvådagars besök hos en värmepumpsleverantör. Det vore så mycket bättre att vara hemma.

  Här väntar jag på lördagen då jag skall fixa diverse kvarstående ytliga punkter i golvvärmen och kylsystemet för några nybygga lyxvindsvåningar på Östermalm. Ett litet jobb där jag mer eller mindre för att vara snäll fick in det i schemat och fick igång styrningen nere i undercentralen i tid men sedan tog min arbetsgivares huvudverksamhet och min förkylning vecka efter vecka. Av ren stolthet blir det lördagsjobb även om jag inte tjänar något extra på det, jag avskyr att inte ha fått till det jag har lovat.

  SvaraRadera
 11. Netflix, pizza och öl

  SvaraRadera
 12. Riktig kvalitetstid.
  Renoverat en växellåda, som slutmonterades och testades U.A. i kväll, med en av sönerna, så han får sommarbilen klar.
  Så kan pappa låna den för lite fortkörning på Mantorp också😁

  Nattinatt.

  SvaraRadera
 13. Arbetat bokstavligen dygnet runt sedan onsdag morgon.
  Kom hem igår eftermiddag kl 18:30. Käkade en pizza, tog 2 glas vin och kl 20 somnade jag. Klarvaken nu när klockan är 4:47.
  Ångrar att jag käkat pizzan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pizza sägs vara den sämsta snabbmaten. Men ack så god ifall den är bra gjord.

   Radera
 14. Fredag är städdag. På kvällen drink, mys och soffhångel med Älskade Make framför Netflix. Equalizer med Denzel Washington. Bra.

  SvaraRadera
 15. ramlade ner i bingen vid halv 9 igår
  förkyld uschlig och så..

  Andromedas vedbastu skulle jag gärna krupit in i!

  SvaraRadera
 16. Kollar på prissänkningar är på Tesla. Kanske att en modell X nu efter 250000 sänkning går att få in som tjänstepulka...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annars får det bli svensk dieselhäck i 3 år till.

   Radera
 17. Tittar igenom SAM-ansökningen i kväll
  Pratat med länsstyrelsen tidigare idag om att restautera betesmarker med särskilda värden.

  Sen har jag varit på jobbet och lagat en autoklav som är till soluscope och en diskdesinfektor

  SvaraRadera
 18. Fredagsmys var att köra frugan till tjejmiddag, äta tacos och kolla Viaplay med de två yngsta tonåringarna (I feel pretty - kul ny komedi med Ami Schumer) sedan frugan åter och äldsta grabben hem på småtimmarna när vi lagt oss för länge sedan.

  SvaraRadera
 19. På Revingemässen, i goda vänners lag.

  SvaraRadera
 20. Studerar omxs dödskors lite närmare...

  SvaraRadera
 21. Pga anledningar läste jag detta först nu, men i fredags var jag med familjen och testade både två- och trehjuliga lådcyklar med elassistans. Både jag och äldsta dottern (som åkte med på provturerna) älskade dem.

  Lutar åt en Christiania Light Electric.

  Sen åt vi lunch på stan och drog till svärpäronen över helgen på eftermiddagen.

  Bra fredag!

  SvaraRadera