Cornucopia?

Aktuellt

Nytt rekord för fossila CO2-utsläpp 2019 - Sveriges utsläpp ökade snabbare än världen och Europa

Miljöpartiets och regeringens banbrytande klimatpolitik fortsatte fira segrar 2019, baserat på BP Statistical Review of World Energy, som sl...

2019-02-26 18:24

Mina böcker på bokrean

Årets bokrea har dragit igång och i år hittar ni Höstsol som inbunden bok för endast 69:- SEK hos Akademibokhandeln eller 79:- SEK hos Ugglan-bokhandlarna, där även Stjärndamm finns som inbunden för blott 59:- SEK. Därtill är det rea på mina e- och ljudböcker hos Adlibris och Bokus online. Mina reaböcker hos Adlibris hittar ni här, hos Bokus här.
Mina böcker.
Har du alltså inte läst Höstsol ännu, är det ett fantastiskt tillfälle att få tag på boken som inbunden för 69:- SEK just nu. Kan tyvärr inte matcha dessa priser själv, då enbart portot på de böcker jag säljer på egen hand landar uppåt 70+ SEK styck.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

14 kommentarer:

 1. Lånade din debutroman utan några större förväntningar på biblioteket. Var mest nyfiken då jag uppskattar din blogg. Du har lärt mig begreppet MÖP och herregud du verkligen en. Tog mig igenom två kapitel sen var jag tvungen att tvätta bort vapenoljan från händerna. Är det värt att ge dina andra serier en chans eller är de mer av samma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova Stjärnklart istället. Mycket spännande bok! Och nästan ingen möp alls såvitt jag kommer ihåg.

   Radera
  2. Prova Stjärnklart. Annars kan jag rekommendera Pixi.

   Radera
  3. Jag blev lite förvånad när jag läste dig hänvisa till Stephenson för jag hade intrycket att din smak och stil var mer åt Guillou hållet. En svensk författare som gillar Stephenson måste man ge en chans. Tyvärr pekade det jag läste på att min första analys var mer rättvisande. Nu var det väldigt länge sedan jag försökte läsa en Hamiltonbok men det var den känslan jag fick.

   Jag vet att det är lite småsint att kommentera detta här. Hela anledningen till att jag gör det är att du slänger dig med kommentarer som den om Pixi här ovan samt att jag var genuint besviken.

   Radera
  4. Jag skriver olika böcker. Kan inte ifrågasätta din upplevelse. Tror du att alla mina böcker är lika ska du inte läsa dem.

   Radera
  5. För övrigt är det ett gissel m alla som måste ”lösa författarens första bok först”. Om du vill köpa en bil, köper du först en gammal veteranbil för du vill testa bilmärket från början?

   Radera
  6. Men som sagt, din upplevelse är din upplevelse. Min rekommendation är således att läsa någon annan författare.

   Radera
  7. (Lars, hade det inte varit bäst att helt enkelt inte svara? Ingen kan begära att du som författare ska kunna ge ett objektivt omdöme om dina egna böcker.)

   Dina senaste böcker är bättre och mer "mogna" jämfört med de första, är mitt omdöme.

   Radera
  8. Jag har inte kommenterat hans läsupplevelse, som är äkta och inte går att ifrågasätta.

   Sedan vet man ju att författare är sina böcker. Kepler-paret är massmördare, psykopater och pedofiler.

   Vad gäller Jan Guillous böcker så rekommenderar jag detta blogginlägget:

   https://cornucopia.cornubot.se/2014/07/ber-om-ursakt-men-jag-haller-med-jan.html

   Radera
  9. Vill du ha mitt objektiva omdöme om Midvintermörker: Bra tempo, rätt kasst skriven. Och inte representativ för mina senare böcker, vilket gör det olyckligt när folk som blir rekade t ex Stjärnklart väljer att först läsa Midvintermörker, i tron att det är någon evighetsserie om en alkoholiserad polis i en naturskönt belägen svensk småstad.

   Jag har dock själv valt att skriva vitt skilda böcker, så jag får skylla mig själv.

   Radera
  10. Nästa bok blir en allmänthriller om svenska bostadsbubblan. Finns inte en enda kamouflageuniform i den boken, men väl en del kostymer.

   Radera
  11. Aha, hjälten är en SÄPO-livvakt som har köpt en dyr "barre"? :)

   Radera
 2. Jag läste nyligen klart Höstsol, ibland något detaljerad för min smak men som helhet tycker jag att det var en väldigt bra bok, jag kan starkt rekommendera den till alla som gillar denna bloggen. Den har dock satt endel oåterkalleliga griller i huvudet på mig gällande hotet från Ryssland.

  SvaraRadera