Cornucopia?

Aktuellt

Vad är en expert i media?

I media figurerar det experter . De tas in i radio- eller tevestudion och de får uttala sig i skrivna artiklar. Men vad är egentligen  en ex...

2019-01-07 19:43

Rösta på Höstregn för Storytel Awards

Nu är läsarröstningen öppen för ljudbokspriset Storytel Awards. Höstregn är nominerad för omröstning, och har därmed chansen att likt Höstsol gjorde förra året gå till jurybedömningen i finalen. Inläsaren Niklas Engdahl och jag vann Stora Ljudbokspriset för Höstsol förra året, ett pris som i år bytt namn till Storytel Awards. Du kan rösta på Höstregn här. Inget krav att du lyssnar på Storytel. Kändisfoton följer.
Prisutdelning till Niklas Engdahl och mig på förra årets prisgala.
Det är nog mindre sannolikt att vi vinner med Höstregn i år, eftersom jurygrupperna sannolikt är nya och alltså inte lyssnat på del ett. Men det är ju alltid kul att få äta gratis fingermat på gala, om man nu går till juryfinal (galor är grymt oglamorösa matmässigt, åtminstone i Sverige, maten verkar mest vara till för att rädda blodsockret hos de närvarande, så inte gammalt groll blir bra nyheter i kvällspressen).
Celebriteterna samlas i väntan på att prisutdelningen ska börja.
Förra året ingick också en tydligen skattefri prissumma om 25 000:- SEK, vilket jag först missade.
Pris och diplom.
Dessa pengar om 25 000:- SEK var ju ett oväntat bonus, så jag gav bort dem till Fredsbaskrarna, VRR och mitt lokala byalag för renovering av byns badplats brygga.
Kändisfoton utlovade, så om ni tittar noga finns det nog några i bakgrunden. Själv är jag inte kändis.
Vinner Niklas Engdahl och jag mot förmodan Storytel Awards för Höstregn i år, och det inte bara är ära och en glasskulptur inblandat, så donerar jag förstås bort pengarna även denna gång.

Oavsett, du röstar på Höstregn i kategorin spänning här, så blir det sedan upp till den professionella juryn att avgöra slutliga segraren bland de som fått flest röster.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. En filmatisering av Höstsol/regn skulle kunna bli riktigt bra och sevärd tror jag. Scenariot är inte osannolikt till skillnad från en del andra produktioner som Svt/Nrk/Dr i olika sammarbeten producerat tidigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Politiskt omöjligt att filmatisera. Kom ihåg att det i princip inte ens gjordes några fiktiva VK3-filmer under kalla kriget, bara kärnvapen-undergångsfilmer som Dr Strangelove, Threads, Day After etc. Och då av USA

   Radera
  2. Ja, trist. Vapenlobbyn i Usa vet vad dom gör helt klart. I Sverige var/är det nog mest för att inte ge Svensson några ideer, då kan han ju börja tänka själv och ifrågasätta; och Gud förbjude; börja preppa. Nej, 3-dagars rekommendation från MSB får räcka.

   Radera
  3. Även i Australien där Kina (eller snarare ett fiktivt kinesiskt sydostasiatisk imperium) är den stora fienden. Läste i tonåren serien "tommorrow, when the war began", detta i samma veva som spelen fallout och senare fallout 2 släpptes och det var här min fascination för post-apokalypsm föddes.

   Något år sedan såg jag på måfå att det gjorts tv av den och där spelas helt öppet scenariot kinesisk invasion av Australien upp.

   Tror snarare det är vi i Sverige som lider av krympta pungkulor.

   Radera