Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2019-01-19 11:32

Påminnelse: Rösta på Höstregn för Storytel Awards jurynominering

En kort påminnelse om att idag är sista dagen ni kan rösta på era favoriter för jurynominering till ljudbokspriset Storytel Awards. Höstregn finns för omröstning i kategorin spänning här.
Mina böcker.
I första steget nominerar förlagen ett antal böcker, som sedan läsarna får rösta på, vilket pågår till och med idag. Min senaste roman Höstregn hittas i kategorin spänning. De fyra böckerna med flest läsarröster i varje kategori går sedan vidare till en professionell jurybedömning och pris delas sedan ut på en gala i vår.

Höstsol vann förra året jurybedömningen i kategorin spänning på Stora Ljudbokspriset, som i år har bytt namn till Storytel Awards.

Återstår att se om Höstregn kan göra det samma, trots att det är en uppföljare i en serie om två böcker.

I övrigt har jag nu sålt 400 000 böcker, alla format, varav drygt 100 000 förra året.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Dricker öl på kryssning nu. Med jobbet 700 st +

  SvaraRadera
  Svar
  1. 700+ öl låter påfrestande, du borde fått alkoholförgiftning 50 gånger om vid det här laget.

   Radera
 2. Den bästa bokserie jag någonsin läst är Operation Garbo, men när jag läst om den för tredje gången så var den ju inte riktigt Up to date. Gick flera år men plötsligt fanns det en i samma anda fast uppdaterad. Midvintermörker och midsommardans är mina favoriter hittills.

  SvaraRadera
 3. Redan röstat.

  OT: vad heter bensinen som håller i 10 år och var kan man köpa den?

  SvaraRadera
 4. Men är såna här priser viktiga för dig? Dina böcker säljs i massupplagor, och du kommer snart att bli Guillou-rik på dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får gå på gala och träffa kollegor.

   Guillou säljer 10x fler böcker.

   Radera