Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-01-19 11:32

Påminnelse: Rösta på Höstregn för Storytel Awards jurynominering

En kort påminnelse om att idag är sista dagen ni kan rösta på era favoriter för jurynominering till ljudbokspriset Storytel Awards. Höstregn finns för omröstning i kategorin spänning här.
Mina böcker.
I första steget nominerar förlagen ett antal böcker, som sedan läsarna får rösta på, vilket pågår till och med idag. Min senaste roman Höstregn hittas i kategorin spänning. De fyra böckerna med flest läsarröster i varje kategori går sedan vidare till en professionell jurybedömning och pris delas sedan ut på en gala i vår.

Höstsol vann förra året jurybedömningen i kategorin spänning på Stora Ljudbokspriset, som i år har bytt namn till Storytel Awards.

Återstår att se om Höstregn kan göra det samma, trots att det är en uppföljare i en serie om två böcker.

I övrigt har jag nu sålt 400 000 böcker, alla format, varav drygt 100 000 förra året.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Dricker öl på kryssning nu. Med jobbet 700 st +

  SvaraRadera
  Svar
  1. 700+ öl låter påfrestande, du borde fått alkoholförgiftning 50 gånger om vid det här laget.

   Radera
 2. Den bästa bokserie jag någonsin läst är Operation Garbo, men när jag läst om den för tredje gången så var den ju inte riktigt Up to date. Gick flera år men plötsligt fanns det en i samma anda fast uppdaterad. Midvintermörker och midsommardans är mina favoriter hittills.

  SvaraRadera
 3. Redan röstat.

  OT: vad heter bensinen som håller i 10 år och var kan man köpa den?

  SvaraRadera
 4. Men är såna här priser viktiga för dig? Dina böcker säljs i massupplagor, och du kommer snart att bli Guillou-rik på dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får gå på gala och träffa kollegor.

   Guillou säljer 10x fler böcker.

   Radera