Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-01-28 09:09

Ny finansdirektör på Oscar Properties - igen

För andra gången på kort tid byter den så kallade börsnoterade bostadsutvecklaren Oscar Properties finansdirektör. Förra avgången skedde den 26:e oktober, och avgången sker på egen begäran.
Veckochart Oscar Properties.
I pressmeddelandet heter det att CFO:n (finansdirektören) lämnar bolaget på egen begäran och att verksamheten förändras och breddas. En tillfällig finansdirektör har utsetts.

Nedsidan i Oscar Properties-aktien är fortfarande begränsad till 100%.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Bostadsutvecklare söker sin alkemist

  SvaraRadera
 2. När bolag trejdar "spelare" i snabbare takt än NHL så är "nedflyttningen" till en lägre division nära...

  SvaraRadera
 3. Mycket illavarslande ett bolag med goda utsikter behöver inte byta efter 3 månader

  SvaraRadera
 4. Men det låter väl bra att de använder sin stora kompetens för att bredda bolaget. En bekant ägde ett telesälj-bolag och när de inte hade full beläggning för telefonabonnemang började han sälja kalsonger på abonnemang också. Tänker väl högt här, men det kanske vore något för OP.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anekdotiskt var jag med en kväll för att titta på vad de kunde förbättra. Säljarna hade dessa kalsonger framför sig, jag föreslog att man skulle ta bort dem, och siffrorna drog iväg redan samma kväll.

   Tänk typ att något är grönbrunt, men utan färg. Förstår att det låter märkligt, men det är bästa sättet jag kan beskriva dessa kalsonger på.

   Radera
  2. Att sälja OPs lägenheter motsvarar väl närmaste en packe snyggt vikta kalsonger där den översta luktar nytvättat men resten är fulla av bremsspur.

   Radera
 5. Nu väntar väl ändå de flesta på att Oscar Properties skall rulla över och dö, det kan väl inte vara någon som stagar upp detta bolag längre så nyemissioner eller nya lån bör ju vara omöjligt och företaget blöder fortfarande.

  SvaraRadera
 6. -55 % på 1 år för aktien. Noterar att fjärde AP-fonden är storägare med 4,5 % av aktierna (20,3 miljoner i börsvärde).

  SvaraRadera
 7. tycker lite synd om Oscar, även om jag också tror bolaget och många andra har stora utmaninignar.
  Problemet idag blir om de går i konkurs, att det väller över mer problem till de som köpt och för de lägenheter som står osålda

  något som fler aktörer gärna ser utviks,
  eftersom byggherren står som garant för byggets kvalitet även efter att det är klart,
  vad händer om de inte finns kvar, samma med osålda lägenheter ?

  Har svårt att tro att nästa rapport från många bostadsutvecklare kommer vara postivm en engelbert kan nog leva rätt gött ändå
  vi får vell se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sanna mina ord. S + MP kommer att göra allt för att inte punktera BRF bubblan mer (MP:s kärnväljare på Söder, med journalistiskt inflytande kopplas in för populism)..

   De som äger blir då förlorarna. D v s husägare genom 50% höjd fastighetsskatt för att Magda ska fylla sin lådor. Låt oss se vad som händer. Finansinspektion exekverar, politikerna skyller då oskyldigt på dessa ekonomer.

   Radera