Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2019-01-01 00:00

Gott Nytt År!

Gått nytt år!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

15 kommentarer:

 1. Gott nytt och tack för en bra år!

  SvaraRadera
 2. Persbrant får bara två getingar av mig. #Toomuch eller hur hette det nu?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år, vi har ett spännande år framför oss!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Gott nytt från kontinenten!

  SvaraRadera
 7. Förhoppningsvis blir detta år ej sämre än föregående år, eller året före det!

  GRÅTT NYTT HÅR ALLIHOPA!

  SvaraRadera
 8. Gott nytt år! Skulle man kunna få en best guess för hur villamarknaden blir fram tills sommaren 2019? D v s sälja nu eller till sommaren p g a de vanliga anledningarna. God fortsättning.

  SvaraRadera