Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2018-12-30 18:58

Råkade radera de senaste 100 kommentarerna

Så har det hänt för andra gången sedan jag aktiverade förhandsmoderering av kommentarer. Jag råkade radera de senaste 100 kommentarerna. Tyvärr är det lätt hänt om man har bråttom, och oåterkalleligt. Har gjort 100 armhävningar som straff.
Skärmen för publicerade kommentarer på mobilen.

Skärmen för kommentarer att moderera på mobilen.

Bloggers användargränssnitt är inte det bästa när det gäller kommentarsmoderering. Om man råkar vara inne på publicerade kommentarer istället för kommentarer som väntar på granskning så är ta bort innehåll respektive publicera på samma plats.

Då det enda jag filtrerar på är vem som kommenterar, så är det generellt bara att kryssa markera allt-rutan och trycka på knappen bredvid.

Men om man är inne på fel skärm - de ser i övrigt identiska ut - så raderar man de senaste 100 kommentarerna istället.

Vilket hände nu. Håller på med 100 armhävningar som straff. 

Det finns inget sätt att få tillbaka kommentarerna, tyvärr.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

33 kommentarer:

 1. Man ska inte få censurera sanningen ostraffat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan väl ta skriva lite sanningar hemma i Ryssland, så får du se vad som händer.

   Radera
  2. Cornu: det beror väl lite på vilka sanningar man skriver? Det är skillnad på sanning och sanning (säkerligen isht i Ryssland).

   Radera
 2. Imponerad av att du gör armhävningar samtidigt som du skriver ett inlägg på bloggen. Ser framför mej när du gör arhävningar med vänstern samtidigt som du knappar på datorn med högern. Tufft!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars har en liten postmodernistisk sida. Där kan människor vara hundar, kvinnor vara män och 100 armhävningar kan vara 100 ostbågar.

   Radera
  2. Och så denna 6tant, utan skarpa hörn. Ja jag försvarar Lars här mot denna idioti.

   Radera
  3. Jag tror att sextanten projicerar.

   Radera
  4. Tror mer att 6tanten gett fel kurs.

   Radera
  5. Nja, jag försöker mer få grepp om Herr Wilderängs intentioner. Han är sambo med en Ryska som varit med i ETC en grymt vänster(bliven lol) tidning. Han har alltså Ryssar på loftet både bokstavligt och bildligt med den konstiga vanan att hypersnabbt kalla andra för Rysstroll. Vidare skrämmer upp befolkningen med böcker där Ryssland anfaller samtidigt som han själv säger sig jobba emot Ryssland.

   Killen bor förmodligen helt vitt och verkar ha något emot rasister. Han har vänner som röstar på SD fast han hävdar att han inte gillar rasister och att SD är rasister.

   Han skall kunna kasta epitet på folk, medan andra inte får säga några som alls som passar han. Nej, jag tror att Wilderäng är totalitär. Kanske till och med en subversiv marxist. I de lugnaste vatten sägs det...


   Radera
 3. Lätt att trycks fel då man vet att repmånad visas snart på tv4.

  SvaraRadera
 4. Ca 26 timmars kommentarer som försvunnit mellan klockan fyra igår och klockan sex ikväll. Två av mina kommentarer försvann, men jag har återpostat dem på samma ställen, från ett urklippsminne. Många av kommentarerna går också att se i RSS, men de som postades mellan 13 och 18 idag finns inte heller i mitt RSS. Troligen för att jag inte använt Feedly efter klockan ett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina kucklande kommentarer får gärna försvinna..

   Radera
 5. Jag känner mig KRÄNKT! Garanterat någon form av konspiration bakom denna censur. Säkert ryska nättroll, Stefan Ingves och ledningen för Oscar Properties samt kanske Annie Lööv.

  (Det inlägg är ironiskt menat, alltid säkrast att skriva ut.)

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars Bern är Sveriges största foliehatt. Ta inget han säger på allvar.

   Radera
  2. Raderat because off topic. Du kan sprida Berns grejer någon annanstans.

   Radera
  3. Ok, får ta en Whisky då istället.

   Radera
  4. Ja just radera verkar vara din grej. En fråga som dyker upp, har du någonsin raderat Ben Dovers inlägg?

   Radera
  5. Ben Dover == Lars Wilderäng

   Hur svårt kan det vara att förstå?

   Radera
  6. Varför? Ben brukar hålla sig någorlunda till topic?

   Radera
  7. Je suis, såklart, därför jag frågar. Hade varit något psykologisk syntax error om han raderade sig själv.

   Radera
 7. Shitt happens!
  Keep on the good work!

  SvaraRadera
 8. Tipsar om Greasemonkey eller liknande plugin som kan injicera js+css på sidan. Då kan man enkelt tex byta färg på bakgrunden på en av sidorna, eller rödmarkera raderaknappen.

  SvaraRadera
 9. OT:

  Verkar inte gå att förhandsgranska i Firefox. Nyss skilde det $190 (15%) mellan ask/bid på kitco.com (guld) en kort stund. Jag hann ta skärmdump. Vad kan ha hänt?

  http://i67.tinypic.com/rliamp.jpg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Söndag före nyårsafton?

   Grafen visar fortfarande ett perfekt trappsteg, men inte lika stort steg. Antagligen härrör det inte från riktig handel utan är bara värden som tagits mer eller mindre ur luften.

   Radera
 10. https://postimg.cc/nCd1PGw5

  SvaraRadera
 11. IngenjöreN^ kan väl återställa en backup?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beror väl på vad som hänt sedan senaste backup... blir ju alltid ett spill gentemot Recovery Point Objective

   Radera
  2. Det existerar inga sådana funktioner hos Blogger.

   Radera