Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2018-12-07 09:04

Påminnelse: Boksignering Hötorget Stockholm 16 - 17 idag fredag

En kort påminnelse om att jag signerar böcker på Akademibokhandeln Hötorget i Stockholm idag fredagen den 7:e december mellan klockan 16 och 17. Detta är min enda boksignering i Stockholm i årets julhandel.
Ja, ja, de här älgarna står på Sergels Torg, men det är i princip granne (lantlig bemärkelse) med Hötorget.
Vi ses alltså där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Älgarna har fått nog och demonstrerar på Sergels torg.

  SvaraRadera
 2. Gångavstånd från jobbet.

  SvaraRadera
 3. Va! Har du fått Nobels pris i litteratur?

  SvaraRadera
 4. Finns det klass 1 laservapen ifall man vill jaga dessa ?

  SvaraRadera