Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2018-12-07 15:07

Fredagsmys: Trailer Avengers 4: Endgame

"We're in the endgame now." - Dr Strange, Avengers 3: Inifity War
Dags för lite härligt fredagsmys. Och vad kan vara härligare än att Marvel nyss släppte första officiella trailern för Avengers 4: Endgame, och därmed även avslöjade titeln.


Vet inte om det behöver kommenteras så mycket mer än så. En första titt på Popcorn-filmernas popcornfilm, och avslutet på tio år av riktning på handlingen i Marvel Cinematic Universe.

Och sannolikt slutet på ett antal skådisars bana i dessa filmer. Varje resa har sitt slut, och ingen seger kan komma utan ett pris. Och det priset är nog skådespelarnas löner vid det här laget, så det är dags för förnyelse när den slutliga uppgörelsen nu är här.

Titeln refererar förstås till Dr Stranges citat överst i blogginlägget, och är relaterat till hans miljontals simuleringar av möjliga utfall.
"There was no other way.." - Dr Strange, Avengers 3: Inifity War
Ibland behövs ett damoffer för att nå seger, och gissningsvis blir det fler damoffer i Endgame, inklusive ett antal promoveringsdrag. Notera hur Marvel-loggan sveps bort som damm, och hur sedan Avengersloggan byggs ihop.

Så ha ett fortsatt gott fredagsmys. Planerat fredagsmysinlägg får publiceras vid ett annat tillfälle.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Trailern var bättre nöje än fredagsbörsen, min 12 åring är peppad. 2019 blir ett bra Marvelår med Captain Marvel, Avengers Endgame, Spindelmannen, etc. En oväntad fördel av intresset är att alla gamla 80 tals Marvel jag inte kommit mig för att göra mig av med plötsligt är hårdvaluta. Secret Wars som gick i Spindelmannen 87-88 - en framtida storfilms succé. Kom ihåg var ni läste det först:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Captain Marvel luktar SJW lång väg

   Radera
 2. Härligt med dina mindre intellektuella intressen Cornu. Nu tror jag förstås att du är hyfsat intellektuell, du har säkert snubblat in i mensa. Räcker ju med 131 där ;-) fredagsmyskväll

  SvaraRadera
 3. Såg förra för att så många kids provocerades av slutet, mycket nätgråt om att de grät typ, Disney-euforin helt frånvarande.

  Visade sig vara sevärd också, så för en gångs skull blir det nog att se denna på bio.

  Nu väntar jag bara på att de hittar lite mörker i en Disney-film. Tänk typ en film som slutar som Lion King börjar, med en Simba som i slutscenen reflekterar över att han dödade sin pappa. Wow. De har i generationer byggt upp ett slags meta-universum som skulle göra det till 2000-talets häftigaste konstverk.

  SvaraRadera