Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2018-11-01 15:58

Ursäkt till Dagens Industri

Dagens Industri hävdar bestämt att jag hade fel i att de fått uppgifterna om stämningen mot Oscar Properties via min blogg. Jag ber därför Dagens Industri om ursäkt för detta, och tidningen har online strukit att de skulle avslöjat det hela. Trots allt var de inte först, och stod alltså inte för avslöjandet, vilket de nu korrigerat.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Varifrån kom deras uppgift då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från tingsrätten hade varit ett rimligt antagande.

   Radera
  2. De har väl gissningsvis som bloggaren också hängt på låset till när stämningsuppgifterna blir offentlig handling, men varit betydligt segare med att få ut sin text.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Ärligt talat,varför ens läsa Di om den inte är gratis.

  SvaraRadera
 4. Di.se digital;bara 399 kr + moms för en privatperson; billigt 😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det någon som betalar en prenumeration på DI privat? Priserna är minst sagt spännande.

   Radera
  2. Och nästan alla artiklar är åtkomliga gratis om man googlar rubriken. Dom har nästan inget unikt egenproducerat alls faktiskt. En riktigt skitblaska.

   Radera