Cornucopia?

Aktuellt

Upp till 900 MSEK om året i nytt dolt presstöd via hushållens sopavgifter

För att rädda journalisternas jobb på papperstidningarna ska producentansvaret för återvinningen av tidningspapper upphöra och överföras til...

2018-11-22 13:55

Trist dag för foliehattarna - Annie Lööf bildar inte regering

Det var en sorgens dag för alla foliehattar som hävdar att Annie Lööf (C) blir nästa statsminsiter, eftersom hon varit på den privata diskussionsklubben Bilderberggruppens möten en gång. Lööf ger alltså upp sonderingsförsöken att bli statsminister, och ingen är det minsta förvånad. Utom foliehattarna.
Fullt ös hos Centerpartiet i Almedalen.
Det blev alltså inte ett av riksdagens småpartier som går till omröstning som statminister i riksdagen. Annie Lööf (C) skyller på att både Socialdemokraterna och Moderaterna inte accepterar att sitta i regering utan att inneha statsministerposten.

Lööf ville alltså leda "en smal mittenregering" där hon skulle föra en politik baserat på alliansens politik. Dvs att hon skulle göra exakt samma sak som hennes eget parti röstade nej till i riksdagen, fast då med Ulf Kristersson (M) som statsminister.

Ingen är alltså det minsta överraskad över detta. 

Utom möjligen en massa foliehattar som tror att den privata diskussionsklubben Bilderbergruppen är de som styr Sverige, och därmed dragit slutsatsen att eftersom Lööf varit på en av klubbens möten så ska hon bli Sveriges nästa statsminister. Detta baserat på empirin att 80-90% av alla svenskar som varit på mötena inte blivit statsminister.

Sverige fortsätter in lågkonjunkturen, utan att någon egentligen på allvar vill ta över styret av landet. 

Uppsidan är att det inte är osannolikt att vi så länge får en budget för 2019 baserat på Moderaternas politik. Gäller bara att vi inte får en icke-moderat statsminister innan budgetomröstningen. Således ingen större brådska för Moderaterna att vara kompromissvilliga. Och egentligen inte heller för Socialdemokraterna. De ser hellre att lågkonjunkturens första krisår blir på en moderat budget, så har man något att skylla på och kan resten av mandatperiodens lågkonjunktur och eventuella recession hävda att man försöker rensa upp efter de skador Moderaternas budget orsakade. Fast svenska politiker har i princip noll inflytande över konjunkturcykeln.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

82 kommentarer:

 1. Vem det nu än är som blir statsminister, före eller efter nyval, så är ju det enklaste att vänta in det och SEN hävda att vederbörande varit på Bilderbergsmöte, träffat påven, bastat med Trump eller rövats bort av UFOn. Sanningen spelar ju ingen roll om man är kär i sin foliehatt, eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller kommenterat på Cornu blogg! det likställs väl med Bilderbergmöte? Eller har jag fått det om bakfoten? :P

   Radera
  2. Såvitt jag vet är det bara jag och gbd_crvx som är Bilderbergmedlemmar och som hänger här. gbd är ju identisk med George Soros, det har väl alla listat ut vid det här laget.

   Radera
  3. Oj jag trodde att du var Viktor Orban! Flåt! Så fel jag hade :(

   Radera
  4. Precis, hon var påtänkt men när hon misslyckades att tömma 10 spädbarn på 10 minuter så gick vi vidare.

   Radera
  5. Jag skulle dock vilja påpeka att jag inte är George Soros. Om jag måste vara en fiktiv person så får det bli General Ruskendrul, Cassiopeias härskare.

   Radera
  6. Chefen har pratat, det här är stort! Skall man göra karriär och behandlas bra av main stream media gör man klokast i att lyssna

   Hillary Clinton: Europe must curb immigration to stop rightwing populists

   Radera
 2. Meningslösare sondering får man nog leta efter. 1 v helt bortkastat och definitivt ingenting nytt.
  Hon borde avgå! Hon talar om blockeringar när det är hon själv som är som en stor stoppskylt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ovanstående är sant för att de föregående sonderingarna ledde fram till något nytt. Avgå alla, är det någon som brukar skriva, eller?

   Radera
  2. Lööf är väl den av alla partiledare som ställt flest villkor av alla. dvs, hon är den enskilt största blockeringen för en ny regering.

   Radera
  3. Tydligen handlar sonderingar inte alls om realpolitik(sakfrågor) om man ska tro på vad A.L sa enligt pressen. Alltså handlar det bara om makt och ev. att skjuta upp ett extra-val tills L får nya pengar(val kostar) inför EU-valet i början av 2019. Ska större krav riktas mot talmannen?

   Radera
  4. Ja. Annie är blockerad. Det är en bra personbeskrivning.

   Radera
 3. Det är fortfarande inte avgjort. Annie kan mycket väl komma tillbaka i en andra runda, precis som Kristersson.

  Du trodde ju att Kristersson skulle få äntra Rosenbad på första försöket och tyckte dig se att "tusentals foliehattar sprängdes" redan i mitten av september. Du fick fel så det bara sjöng om det den gången och det tror jag att du får nu också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. NoFap-vecka hälsar The Golden One, Isak. Händerna på täcket.

   Radera
  2. haha! Sjukt att jag precis var på Kvittter och såg en tråd om denna Golden!

   Radera
  3. Dis viik, vi döun't tach öur kocks, it is a NoFap viik.

   Fy fan, han ska väl ha bott på Irland i åratal, ändå kan han inte vettig engelska. Jävla sopa.

   Radera
  4. Följer du TGO, Lars? :-)

   Om du frågar snällt kan han nog sätta ihop ett träningsprogram åt dig. Det är för ensidigt med bara armhävningar. ;-)

   Radera
  5. Så, det är bara händerna som är hands-off?

   Radera
  6. Tack för omtanken. Armhävade mig tydligen upp till toppen av Mont Blanc.

   Radera
  7. Hans engelska är nog det värsta jag har hört! Nån sa att han pratade engelska med Täbydialekt :)

   Radera
  8. Cornu: Fast lite avundsjuk är du nog på hans armar! Tänk vad mycket ved han kan bära från vedboa´till farstun! :)

   Radera
  9. Nja. Hellre funktionell kropp för verkligheten. Och så är jag ju ingen incel eller volcel.

   Radera
  10. Satan... vad mycket ni kan om denna människan.

   Radera
 4. Gud vad fegt av dig att skratta åt foliehattarna för vad du menar ”var uppenbart” i efterhand med facit i hand istället för att självsäkert förutse det innan resultatet.

  Det kan ju knappast vara så självklart som du påstår om du valde att vänta på svaret innan du klickade på ”Publish”

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gjorde ju narr av foliehattarna redan i oktober.

   Radera
  2. @Conru

   Om C och L släpper fram Löfven så har foliehattarna rätt. "Eliten" tror jag missbedömt hur starkt motståndet växt, även i Sverige. Ungefär som man missbedömde Trump

   Blir det nyval så offrar man troligen L samt C hoppar över till andra sidan.

   Om foliehattarna skall ha helt fel så släpper man fram en regering som tvingas söka stöd hos SD.
   Allt som går emot globaliseringen går också emot elitens önskemål. Globalisering är samma sak som att ge större bolag bra villkor för att konkurrera ut mindre lokala konkurrenter.

   Radera
  3. Jaja, flytta målstolparna bara.

   Radera
  4. @Joakim Persson

   Det går att påverka val men det går inte att påverka hur mycket som helst. Alla måste i slutändan anpassa sig. Trollkarlar kan inte avslöja sina trick om du förstår jämförelsen, den som gör det kan inte trolla mer

   Radera
 5. MSM och övriga har verkligen lyckats mörka vilka det är som styr Bilderbergarna och som sitter på den verkliga makten, nämligen Blidsbergarna som träffas med jämna mellanrum i nämnda ort norr om Ulricehamn. Härifrån styrs det mesta som händer i landet. De som yrar om Bilderberg är bara köpta eller lurade av Blidsbergarna.

  SvaraRadera
 6. "Uppsidan är att det inte är osannolikt att vi så länge får en budget för 2018 baserat på Moderaternas politik. Gäller bara att vi inte får en icke-moderat statsminister innan budgetomröstningen. "

  Med tanke på att deadline för att lämna budgetpropositionen redan passerats (och den också lämnats) lär det spela mindre roll ifall det kommer en ny statsminister innan dess...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men om det skulle bli något annat än en M+KD-regering så finns det motiv för övriga att rösta _för_ övergångsregeringens budget, eller för en ny regerings budgetmotion, istället för att avstå och släppa fram M-budgeten.

   Det är fortfarande så vitt jag vet inte för sent för andra partier att lägga fram egna budgetmotioner, det enda vi vet är att M och några partier till _lovat_ att göra det. Blir det ett hypotetiskt genombrott med en S-ledd regering stödd av C, MP och L (till exempel) så kan S lägga fram en egen budgetmotion som kan få majoritet.

   Själv tror jag fortfarande det blir så att M-budgeten röstas igenom (eftersom SD aktivt kommer stödja den och L/C lägger ner sina röster). Då får den majoritet. Att L/C skulle rösta _mot_ den är en mycket stor uppoffring.

   Har vi sen en M-budget känns det logiskt att runda #3 eller #4 blir att föreslå Ulf som statsminister -- "han har ju redan fått igenom budgeten" osv, och så håller den i 1-2 år innan det blir för jobbigt.

   Det vore en helt OK utveckling och värd att prova.

   Radera
  2. Är talmannen lite slug så sparar han två omröstningar till efter budgetomröstningen.

   Radera
 7. "Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin och Gustav Fridolin är beredda att överge Stefan Löfven och sätta sig en alliansregering – om Annie Lööf blir statsminister istället för Ulf Kristersson. Det uppger källor för Expressen."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frågan är hur troligt det skulle vara? S och SD Skule nog rösta mot något sånt och då räcker det med ett parti till som sätter sig på tvären så är det alternativet kört...

   Radera
  2. Annie Lööf behövde lite stöttning i sitt naiva försök till regeringsbildning så obekräftade rykten och källor är planterade i skvallerpressen.

   Radera
 8. Hmm undrar hur det går nästa vända. Jag tyckte det var stor betoning på hur bra det går för Sverige innan valet och så har flera negativa ekonomiska saker kommit fram senare, även den läckande tyllstatistiken och andra dåliga nyheter. Undrar om det påverkar utfallet eller om alla bara taktikröstar och vi får samma dödläge igen.

  SvaraRadera
 9. Är någon förvånad? Nu är vi nästan tillbaka på ruta 1, minus en omröstning, men det var väl bra för Lööf att även hon fick bekräftat vad resten av oss har känt till sedan innan valet.

  Det vi sedan valet fortfarande väntar besked på är om C och L kan släppa fram M eller S, eller föredrar de nyval?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det verkar som att C och L kan tänka sig att släppa fram både M och S, men inte om stöd från SD krävs i lösningen.

   Radera
  2. Jag gissar att L kommer bli rätt medgörliga när nyval börjar bli ett reellt hot. Då kan nog de hitta någon ursäkt att släppa fram en lösning regering som de annars kanske inte önskat. Samma sak kan gälla Mpnockså.

   Radera
  3. Nja, de kämpar med orealistiska alternativ och de har båda röstat nej till de två kandidater som finns, ena gången tillsammans med SD. C och L måste inse att de samlar 14%. Och ska de släppa fram S så måste C aktivt trycka grönt, gult räcker inte.

   Radera
 10. Ett extraval rycker allt närmare. Högst sannolikt åker Liberalerna och Miljöpartiet i ett extraval ut ur riksdagen. Möjligen även Kristdemokraterna. Centerpartiets envist Allianskåta "liberalism" är det främsta hindret för en ny svensk regering. Centerpartiet förefaller under Annie Lööfs styre alldeles oförmöget att ompröva sin politik. Möjligen vill Annie Lööf ha ett extraval. Blir centerpartisterna av med både Miljöpartiet och Liberalerna i riksdagen så kan de tänkas jubla, mer eller mindre i lönndom. Någon hit för SD-motståndet är det dock förstås inte.

  SvaraRadera
 11. FP och C går tillbaka till sina partiråd. Där beslutar man att lägga ner sin röst för både Kristersson och Löfven. Ingen kan då anklaga dem för att ta ställning.

  Ulf lägger sen fram M+K på nytt och blir statsminister.

  SvaraRadera
 12. Lööf påstod hon skulle lösa upp knutarna genom att fokusera på det politiska innehållet med ledorden "seriositet, resultat och ödmjukhet”.
  Som vanligt floskler då hennes enda fokus var att gripa sista? halmstrået för att bli statsminister mha Mp.
  Praktiskt politiskt innehåll är för Annie sekundärt. Hon är en ide-teoretiker.
  Som borgerlig väljare är jag djupt besviken på Alliansen som haft 4 år på sig att utarbeta en plan för denna ganska förutsägbara situation. Och att en röst på L,C kan vara en röst på S.
  Nu hoppas jag Allianspartierna ställer sig i skamvrån till 2022 och släpper fram en ensam S regering utan extremistpartierna V och Mp. Tror det är det minst sämsta nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rätt besviken på att man under 4 är inte velat arbeta för sin politik utan istället genom DÖ gillat läget att svampregeringen fick bestämma.

   Positivt är att M och KD nu ve kar ändrat sig och gör vad de kan för att få genom sina idéer. Dvs få inflytande. För L och C verkar annat vara viktigare...

   Radera
 13. Nu är det bara avverka tre snabba omröstningar i Riksdagen: Löfven igen, Kristersson igen, och valfri kandidat (lär ju inte spela någon roll).
  Då får vi extraval och kanske det politiska landskapet stöps om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det inte så troligt att det kommer hända. Vare sig nyval eller någon förändring i politiska landskapet.

   Parlamentariska läget har varit likartat länge nu. Skillnaden är att nu vill KD och M driva sin politik medan C och L tyckr annat är viktigare. Varför skulle de ändra sig för att det blir nyval?

   Radera
 14. Nu är det ju inte korrekt att "inte någon" vill ta över styret av landet. M, KD, och SD har ju gjort seriösa försök. Likaså vill ju S fortsätta styra, helt seriöst. Snarare bara L och C som velar på samma sätt de gjort under hela förra mandatperioden. Fattar inte varför så många röstade på dem.

  SvaraRadera
 15. Vad gäller Annie är hon ett Sveriges största politiska skämt som med sin strutsmentalitet förstört mycket. Jag är inte förvånad att hon minskar i popularitet när folk se henne för vad hon är.

  Det finns bara två vägar fram nu. Antingen ett extra val eller att partiledare avgår så att partier kan komma ur sina låsningar. Skulle ett extraval leda till fortsatt låsning, då måste partiledare börja avgå.

  Jag hoppas talmannen gör sitt jobb nu och kör igenom tre snabba omröstningar. Allt annat vore tjänstefel.

  SvaraRadera
 16. Jag har börjat fundera på hur jag ska rösta i extravalet. Ser inte hur en ny regering ska kunna skakas fram med de folkvalda vi har just nu.
  Samtidigt tror jag inte att det blir lättare att bilda regering efter ett nyval. Baserat på hur det ser ut i opinionsmätningarna så verkar det inte bli någon större skillnad i mandat gentemot dagsläget.
  Det kanske rentav blir ett tredje val nästa år?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl lätt? Vill man ha vänstertrafiken så röstar man S eller V. Vill man ha höger röstar man KD, M eller SD. Vill man ha fortsatt övergångsregering röstar man C...

   Radera
 17. Hade för mig man sade att Lööf inte sonderade för att själv bli statsminister, utan för att via sakpolitik hitta lösningar. Ändå skyller hon på att det är statsministerfrågan det hela faller på. Alltså är det hon själv som sätter käppar i hjulet genom att förvänta sig stöd som statsminister.
  Då är frågan om hon släpper fram Löfven eller Kristersson som stastminister.

  Helt klart är hon den som hittills har haft mest att säga till om i frågan om regeringsbildning, annars skulle vi ju haft en alliansregering med SDs stöd nu.

  Invandringen och att hålla SD borta är alltså den viktigaste frågan för Lööf och med det har hon hittills lyckats försena en regeringsbildning.

  SvaraRadera
 18. Det är Wallenberg som bestämmer vilka som får svensk gästbiljett till ett Bilderbergmöte. Han väljer personer som han tror kan bli statsminister, därav korrelationen. Ulf har säkert fått inbjudan, men tackat Nej. Oklsrt varför, kanske hade hans barn födelsedag eller så ogillar han bara slutna klubbar.

  SvaraRadera
 19. Kaos (som nu) eller Löfven eller Lööf, det är Bilderbergarnas kandidater. Aktuellt läge när ingen regerar är utmärkt

  Blir det omval vilket nu är troligt och C håller kvar sitt hårdnackade SD-nej, och därmed brutit alliansen och hoppar över till Sossarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror FP kommer kasta in handduken och lägga ner sin röster. Ett extra val vore förödande för dem i detta läge. Om Björklund blir kvar som partiledare återstår att se.

   Sen handlar det om C. Det räcker med att en centerpartist lägger ner sin röst, så kan man inte bilda en majoritet mot Kristersson.

   S + MP + V + C = 175

   Radera
  2. Och hur länge håller det ?

   Radera
 20. Efter extravalet kommer SD-anhängarna att skylla sitt dåliga resultat på det låga valdeltagandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ....och C och L skylla på alla andra i vanlig ordning.

   Radera
  2. Vad ska du skylla på om de får ett bättre resultat?

   Radera
  3. Nej, jag kommer som vanligt att skylla på media och att för många vilseledda väljare inte har det som krävs för att inse vart vi är på väg med den politik som förts hittills.

   Inte heller du inser ju det. Och nu kommer du försöka bråka med mig istället för att ta till dig den informationen och läsa på lite utanför boxen. Eller egentligen utanför Aftonbladets och SVT´s fantasivärld..

   Radera
  4. SD kommer att få betydligt bättre resultat i ett extraval.

   Radera
  5. Och vilket valresultat för SD som är störren än 1% kommer att skyllas på Putins troll-arméer som duperat väljarna till att rösta på SD.

   Radera
 21. Om talmannen slungar fram två snabba omröstningar i kammaren så står vi snabbt vid finalomgången och det blir sluttramsat. Regering eller extraval.

  Ytterligare rundor meningslösa och talmannen har mandat att lägga fram statsministerförslag oavsett om den man röstar om är med på det eller inte.

  När C och L tryckt på sina röda knappar två gånger till så har tant Lööf tappat än mer förtroende hos svenska folket och Björklund orsakat uppror i sitt krympande parti.

  Om C och L vill ha extraval så kan de få det. Det blir harakiri för L som parti. Det blir fanflykt i L och de kommer inte att få några borgerliga stödröster alls - over and out som parti.

  C kommer att hänga kvar i riksdagen med några % mindre. Debatten om den omöjliga tant Lööf som stukat den liberala rörelsen tar fart. Hon blir utbytt en tid längre fram medan hon fäktar om strategier för att ta över väljare från fd MP och fd L.

  MP är over and out vid extraval men det vet vi ju sedan länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bör principiellt ligga i samtligas intresse att bli av med konkurrerande eller oppositionella partier.

   Därför är det rimligt att fråga sig om Björklund har gått på en blåsning, men det kommer förmodligen visa sig innan någon hinner säga "Riksmöte"

   Radera
  2. Björklund verkar förvånansvärt bekväm med att radera ut sitt eget parti. Varför?

   Radera
 22. Nu tycker jag Löfven ska tvingas till omröstning, han har varit tyst nu länge.

  I detta läge ser jag bara att S och SD kan växa vid ett omval, L åker ur och MP klamrar sig kvar precis på 4%.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, men därför blir det rimligen inget nytt val. SD ligger på extremt låg nivå kontra nuvarande potential; det är bara att ta den segern och springa. På 4 år kan mycket ändras.

   Radera
 23. Det känns absolut inte trist om (30 miljoner) Annie inte får någon makt alls.

  Vara beredd på det värsta men hoppas på det bästa gör väl ingen till foliehatt.
  Annie känns ju mest som en förklädd vänsteraktivist som nästlat sig in hos globalisterna.

  Eftersom vi tydligen lever i ett ständigt pågående Aprilskämt så förväntar jag mig sådant som att Annie blir statsminister, dvs helt i linje med hur det i övrig sett ut de senaste åren vi åkt nerför den oljade rutschkanan. Det händer så många helt oförutsägbart galna saker inom så många områden i det här stackars landet och det är inte över än, kanske blir det ungefär lika illa, typ MP-V-S-C-L eller nåt med Jonas som statsminister?

  Trist är det åtminstone inte, möjligen typiskt. Eller skrämmande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst?

   “Fasen, helvette! Annie fucking lööf som statsminister! Skit! Pinsamt!”

   “.... jaha, så du hatar alltså kvinnor?”

   Efter ett tag vet man ju vad man får politiskt i det här landet. Det värsta.

   Radera
 24. Snart kommer Annie Lööf få en chans och storstilat erbjudande att delta i den blocköverskridande regering hon så hett eftertraktar, Stefan kommer snart kontakta Lööf bara hon ger sig till tåls några dagar.

  SvaraRadera
 25. Vad heter det? Gilla läget!
  Det slutar väl att svetsarsteffe och lulf delar på posten som statsministrar?

  SvaraRadera
 26. Lite besviken, det såg ju lovande ut när hon lyckats sabotera sig till sonderingsuppdraget :)
  Det blir så mycket tråkigare när det inte finns en världsomspännande konspiration att pennfajtas mot..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åja, vi har fler omröstningar att invänta. Kanske kommer hon i fjärde omröstningen? Och alla instämmer i att "vi måste ta ansvar för Sverige". Jag tror att den som får omröstning nummer 4 går segrande ur detta. Det är bara ett stort "chicken race" tills dess.

   Radera
  2. Kommer Lööf i fjärde, frågan är vem som får utdela skottet i råttan så Lööf kommer i fjärde.

   Radera
 27. I den katolska kyrkan finns det j en massa att anmärka på men konklaven skulle kanske vara något att införa. Göreträdesvis med succesivt minskade proviantransoner.

  SvaraRadera
 28. Nu måste vi kräva nyval snart, så att penispartiet liberalerna äntligen kan åka ut. Då kan vi alla festa tillsammans, vänstern och högern, i en perfekt harmoni av skadeglädje.

  Ett nyval kan bara leda till bra saker. Då får vi dubbelt så mycket drama/sandlåda för rösterna, perfekt ju.

  SvaraRadera
 29. Jag håller hårt i mig foliehatt😂😂 Det sista ordet är ännu inte sagt. Må gudarna, eh..just ja.. jag är ju ateist.. Låt Lars den allsmäktige och bäste författaren få rätt. Annie blir inte statsminister 😊

  SvaraRadera
 30. Utmärkt dag för alla andra.

  SvaraRadera
 31. Vet inte om du ska slå dig för bröstet så mkt, det är tanken som räknas och hon försökte ju, bara det är halvt otroligt. Har det någonsin funnits en partiledare med under 10% röster som ens fått möjligheten?

  SvaraRadera
 32. om man nu ska leka foliehatt så är det spåret fortfarande hett
  A Lööf fick i uppdrag
  A: att göra allt för att stoppa SD från inflytande - vilket har lyckats
  B: att se till att Sverige skriver under migrationsavtalet i början av december i Marocko - vilket nu kommer att ske eftersom de rödgrönas politik fortfarande gäller
  C: att försvaga svenska statens förmåga att åtgärda problemen med fri bidragsinvandring - Check!
  Hon behöver inte ens bli statsminister för att åstadkomma allt detta!
  Foliehattarna har vunnit ;-)

  SvaraRadera
 33. Det gick inte fjamått denna gång utan mest fjams....

  SvaraRadera