Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2018-11-28 14:08

Stjärnklart-serien kommer ut i Danmark

Glädjande nyheter för mina eventuella danska läsare. Mina science fiction-böcker i Stjärnklart-serien kommer publiceras i Danmark, med start 2019.
De finska utgåvorna av Stjärnklart, Stjärnfall och Stjärndamm.
Vårt fina västra grannland Danmark gör alltså vårt östra grannland Finland och vårt södra grannland Polen sällskap och ger ut Stjärnklart-serien. Det är HOI Danmark, som köpt rättigheterna via min agent på Norstedts Agency.

Böckerna kommer ut på danska med start nästa år. Ska även innefatta ljudböcker och e-böcker, som jag uppfattat det. Så är du dansk eller känner danskar kan detta vara ett boktips framöver. Redan idag kan ni tipsa era polska och finska bekanta om böckerna.

Stjärnklartserien har sålt närmare 200 000 exemplar på svenska. Jag har inte siffror på försäljningen i Finland och Polen.

För alla läsare på svenska, så kommer en fristående samtidsthriller ut till sommaren. Titeln är sannolikt Fallet och jag brukar beskriva den som en bostadskarriärfamiljs uppgång och fall, eller bostadsbubblan möter Breaking Bad eller Pulp Fiction. 2020 kommer min mest episka roman någonsin ut, en samtida science fiction/agent/militär-roman, som blir helt fantastisk. Det finns ett arbetsnamn på den, men det håller jag för mig själv så länge. 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

13 kommentarer:

 1. och när kommer allt på Netflex eller HBO?

  SvaraRadera
 2. Du vet att all mat och dryck i hela romanen måste bytas ut till Faxe Kondi och bacon va, om det ska vara trovärdigt. Det (och fläsksvålar) är som bekant det enda danskar äter.

  SvaraRadera
 3. Och mer "faeen" behövs!

  SvaraRadera
 4. En samtidsthriller, som inte kretsar runt annalkande krig låter ganska intressant :)

  SvaraRadera
 5. Hvad laver du?

  Du knaeper mmg till mazurkatakter...

  SvaraRadera
 6. Har du fått några utlåtanden från utlandet? Recensioner i finska tidningar? Vad säger man?

  SvaraRadera
 7. Släkten är dåliga på att läsa svenska så detta är goda nyheter.
  Hur går det med filmatiseringen? Visst hade du sålt rättigheterna för film/tv?

  SvaraRadera