Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2018-10-04 18:00

Påminnelse: Föreläsning Majornas bibliotek 19:00

Kort påminnelse. Jag håller en preppingföreläsning på Majornas bibliotek i Göteborg om en timme , klockan 19:00. Det går även att få böcker signerade, men ska du köpa böcker ha Swish eller jämna pengar.
Signerar bok till författarkollegan Marcus Olausson på bokmässan 2018.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. När du håller föreläsning lite närmare 08 så informera i tid.

  Varit på Karolinska Huddinge på kurs i fyra dagar och idag hade de ett planerat test av reservelen. Det fungerade och strömmen var borta en kort tid klockan 1300. När jag låg inne där en stor del av 2011 minns jag inget prov men nu enligt en i personalen skedde detta varje månad, men enligt en läkare bara en gång per kvartal. Tyder på att beredskap mot större katastrofer börjat öka. Utgår från att liknande prov görs på alla våra sjukhus, länsstyrelser och kommunkontor oftare än en gång per år.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 2. https://cornucopia.cornubot.se/p/kalendarie.html

  SvaraRadera
 3. Märkliga svetsglasögon mannen har, fäste för jordlinan verkar finnas under näsan.

  SvaraRadera
 4. Alltså... den där grejen i näsan. Jag förstår det verkligen inte. Nog för att man kan ha olika smak, men det finns inget smycke någonstans som ser så fel ut (eller ja, det skulle vara en sån där Prins Albert eller vad den heter). Hur kan man vilja gå omkring sådär?

  Vill dock påpeka att Marcus Olausson säkert är en hygglig kille på alla sätt och vis.

  SvaraRadera
 5. Prepping för miljöpartister alltså.. vill du verkligen ha med dig dom när STHF?

  SvaraRadera
 6. Vad har mannen på bilden runt halsen?

  SvaraRadera
 7. Asch missade tyvärr detta, nu när du ändå var i krokarna, hade föräldramöte på skolan precis samtidigt. Var tillställningen lyckad?

  SvaraRadera