Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2018-10-12 10:16

Påminnelse: Föreläsning i Broby / Östra Göinge på måndag kväll

En kort påminnelse. Jag håller en författarföreläsning i Kulturhuset Vita Skolan (biblioteket) i Broby, i Östra Göinge kommun på måndag klockan 19:00 - 20:00. Jag kommer även signera böcker. Föreläsningen kan enkelt nås med bil även från exempelvis Hässleholm, Kristianstad, Sölvesborg eller Markaryd.
Inte Broby, men väl Skåne.

Som vanligt kan jag sälja böcker med Swish eller jämna pengar kontanter. 50:- SEK för pocket och 200:- SEK för inbundet. Paketpris på 350:- SEK för Stjärnklart i pocket och Stjärnfall+Stjärndamm som inbundna.

Det går förstås utmärkt att ta med egna tidigare köpta böcker för signering.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Så han besöker ett av de starkaste moderatfästena nu? Kanske har bönderna flyttat till Danderyd istället eftersom C fick 23% av rösterna i Danderyd mot bara 5,5% i Östra Göinge i kommunalvalen.

    SvaraRadera