Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2018-10-29 16:45

Oscar Properties 79 & Park stämda

Oscar Properties projekt under namnet 79 & Park har nu blivit stämda för ogiltlighet och hävning av avtal. 
Veckochart Oscar Properties.
En första stämningsansökan har alltså kommit in mot Oscar Properties 79 & Park, även känd som bostadsrättsföreningen Stettin 7.

I väntan på att få ut samtliga handlingar, så verkar det handla om köpare som anser att köpet ska förklaras ogiltligt och avtalet hävas. Gissningsvis pga för sent tillträde, men kanske också pga att lägenheten inte följer utformningen på ritningen. Ritningar ingår i stämningsansökan.

Att man numera kan köpa lägenheterna med 10% rabatt och två års gratis avgift istället för till fullpris kan förstås påverka. Det finns fortfarande tio lägenheter till salu i projektet på Oscar Properties hemsida.

Oscar-aktien har återhämtat sig lite från förra veckans bottennotering.

Återkommer med mer detaljer kring ärendet när jag fått ut resterande handlingar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar