Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2018-10-29 16:45

Oscar Properties 79 & Park stämda

Oscar Properties projekt under namnet 79 & Park har nu blivit stämda för ogiltlighet och hävning av avtal. 
Veckochart Oscar Properties.
En första stämningsansökan har alltså kommit in mot Oscar Properties 79 & Park, även känd som bostadsrättsföreningen Stettin 7.

I väntan på att få ut samtliga handlingar, så verkar det handla om köpare som anser att köpet ska förklaras ogiltligt och avtalet hävas. Gissningsvis pga för sent tillträde, men kanske också pga att lägenheten inte följer utformningen på ritningen. Ritningar ingår i stämningsansökan.

Att man numera kan köpa lägenheterna med 10% rabatt och två års gratis avgift istället för till fullpris kan förstås påverka. Det finns fortfarande tio lägenheter till salu i projektet på Oscar Properties hemsida.

Oscar-aktien har återhämtat sig lite från förra veckans bottennotering.

Återkommer med mer detaljer kring ärendet när jag fått ut resterande handlingar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar