Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2018-10-15 11:46

Föreläsning i Broby / Östra Göinge ikväll

Upprepning av tidigare påminnelse. Jag håller en författarföreläsning i Kulturhuset Vita Skolan (biblioteket) i Broby, i Östra Göinge kommun på måndag klockan 19:00 - 20:00. Jag kommer även signera böcker. Föreläsningen kan enkelt nås med bil även från exempelvis Hässleholm, Kristianstad, Sölvesborg, Hästveda, Osby eller Markaryd.
Inte Broby, men väl Skåne.
Som vanligt kan jag sälja böcker med Swish eller jämna pengar kontanter. 50:- SEK för pocket och 200:- SEK för inbundet. Paketpris på 350:- SEK för Stjärnklart i pocket och Stjärnfall+Stjärndamm som inbundna.

Det går förstås utmärkt att ta med egna tidigare köpta böcker för signering.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar