Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2018-10-17 19:30

Föreläser Kalmar torsdag 18:e oktober 18:00 - "När kriget kommer"

I morgon torsdag signerar jag böcker och föreläser åt Allmänna Försvarsföreningen på Linnéuniversitetet på Nygatan 18 i Kalmar. Allmänheten är välkommen, men anmälan krävs. Mer detaljer här.
Researchfoto från Höstsol och Höstregn. Kalmar flygplats skymtar på andra sidan fälten Foto taget från hörnet vid kyrkogården på Kläckeberga.
Jag kommer hålla en för tillfället unik föreläsning med titeln När kriget kommer, med start klockan 19:00. Det blir alltså inte vare sig mina ordinarie preppingföreläsningar, eller författarföreläsning, utan kommer handla om hur det kan se ut när kriget kommer till Sverige i närtid. 

Redan klockan 18:00 kan ni köpa eller få böcker signerade av mig utanför. Betalning med Swish eller jämna pengar. Generellt 50:- SEK för pocket, 200:- SEK för inbundet undantaget mina sista två exemplar av Midvintermörker+Midsommargryning i inbunden form. Paketpris på Stjärnklart i pocket och Stjärnfall+Stjärndamm som inbundet för 350:- SEK.

Besökare har möjlighet att stanna för ärtsoppa och pannkakor till självkostnadspriset 60:- SEK efteråt och prata.

Anmälan krävs. Läs mer hos Allmänna försvarsföreningen. Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Shit. Är inte hemma idag! På resande fot i jobbet. Annars hade det varit kul att se dig :)

  Men lite OT:
  Tobin illa ute:

  https://www.svd.se/vinstvarnande-tobin-properties-forlustsvit-fortsatter
  https://www.svd.se/tufft-for-tobin-properties

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Men om jag ska ge dig tips så kan du käka på Magasinet (Mitt emot slottet på Södra vägen). Riktigt bra käk! Det är designern Jangir Maddadi som har öppnat det, eller på Kallskänken på Esplanaden. Båda ligger nära och på gångavstånd :)

   Radera
 2. Vad håller finsk polis och militär på med i centrala Finland?

  En ABC-servicestation i byn Kuortti i Pertunmaa har under natten till fredag varit föremål för en stor polisoperation med stöd av Försvarsmakten. (källa: Svenska YLE)

  SvaraRadera