Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2018-09-02 08:37

Signeringar idag: Center Syd 11:30 - 13:00 och Malmö Emporia 14:00 - 15:30

Idag är jag i Öresundsregionen och signerar böcker. Vi ses antingen på Akademibokhandeln Center Syd 11:30 - 13:00 eller på Akademibokhandeln Emporia i Malmö 14:00 - 15:30.
Små förändringar på topplistan för politiska / juridiska spänningsromaner hos Adlibris.

Dagens signeringar avslutar signeringsturnén för denna gången. Nästa signeringstillfälle blir hos Storytel i Stockholm, och sedan ett flertal tillfällen på bokmässan i slutet av månaden.

Inga större förändringar i topplisteplaceringarna. Adlibris placeringar uppdateras live.
#1 (#1) Adlibris deckare alla format (e-bok) 
#1 (#1) iBbooks (e-bok)
#2 (#2) Adlibris thrillers alla format (inbunden)
#8 (#7) Bokustoppen (e-bok)
#8 (#9) Bokon (e-bok)

Vi ses alltså på Center Syd eller Emporia idag!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Tyvärr inte idag. Ironiskt nog är jag dock ca 5 km ifrån under hela dagen...

    SvaraRadera