Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2018-09-20 11:07

Lång podcast-intervju med mig - om böcker och vin

Podden Because You Know Wines har precis publicerat en en timme och tjugo minuter lång podcast-intervju med mig. Vi smakar och dricker lite av mitt vin Preparatus Supervivet, pratar lite om vin men mest om mina böcker och mitt författarskap. Bloggen berörs väl i princip inte alls.
Från inspelningen.
Podcasten hittas där podcasts hittas, samt på podcastens hemsida. Intervjun skedde måndagen efter valet.

Jag har inte lyssnat på podcasten, så jag vet inte vad som är med och vad som är bortklippt. Vi provar vinter och pratar lite om det initialt, men sedan blir det väl mest böcker och författande större delen av tiden.

Finns väl en del nyheter där inne någonstans, om de inte klippts bort, t ex nästa bokprojekt, hur det går med teveserieversionen av Stjärnklart mm.

Vill ni för övrigt beställa vinet finns det inte så många flaskor kvar av första årgången, men nästa årgång är på gång.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. Om du funderar på att bredda ditt utbud hade kanske "Preparatus Supervinet" och "Preparatus Super Vinet" varit lustiga namn på ett mer påkostat alternativ respektive ett riktigt slaskvin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supervinet får inga produkter på Systembolaget heta.

   Radera
 2. Trevligt. Kan förresten berätta att jag köpte ditt vin för några veckor sedan. Hade en mycket trevlig kväll med bästa väninnan. Det blev blindprovning av ditt vin och Ernst Kirchsteigers, som också råkat slinka ner i korgen. Hon valde ditt tills vi druckit upp det. Efter det dög även Ernst's.
  Dagen efter upptäckte hon när hon vaknade att hennes man sovit i gästrummet. Han frågade om vi hade druckit T-röd under kvällen?
  Vi tror att det måste varit Ernst!
  Läste nu i Expressen att hans vin ska vara ett av de bästa sk kändisvinerna, vilket gav mig ett intressant perspektiv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ses nog inte som kändis, och således finns jag inte med i sådana listningar.

   Radera
  2. Hehe, påminner om när vi drack för mycket Ardbeg vid en tillställning. Nästa morgon kändes tungan och munnen som om man hade slickat på en nytjärad fiskebåt halva natten.

   Radera
  3. Sedan vore det rätt konstigt om ett vin på 99:- skulle vara bättre än ett för 175:-. Lite taskigt att jämföra de två kanske. Generellt vill kändisvinerna lägga sig under 100:-SEK för att sälja i volym, jag vill dock hellre sälja något jag kan stå för.

   Radera
  4. @cornu Tur för dem!

   Radera
  5. Nej, jag vet att de inte är jämförbara. Det är väl egentligen det som är take home message för mig som inte dricker så ofta, att även för en icke vinkännare är det värt de extra kronorna.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Trevligt, kul att höra att du har fler böcker på gång!

  SvaraRadera