Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2018-09-06 12:31

Deltar i författarfrukost hos Storytel på tisdag 11:e september - länk till anmälan

På tisdag håller jag ett av mina mycket ovanliga offentliga framträdanden i Stockholm. Denna gången i regi Storytel. Plats och tid är Norstedtshuset på Riddarholmen i Stockholm 11/9 klockan 07:45 - 09:00. Närvaro är gratis i mån av plats. Anmälan i länk nedan.
Norstedts på Riddarholmen.
Storytel håller alltså en författarfrukost med lite preppingtema på tisdag. Närvarande författare är undertecknad Lars Wilderäng och Anna-Marie Stawreberg, som skrivit boken Prepping.

Evenemanget är gratis, men antalet platser är begränsat, så du behöver göra en anmälan på länken nedan.

Mer information finns här, även om det inkluderar spoilers för Höstsol.

I övrigt får jag ständigt frågor om när föreläser du i Stockholm. Svaret på det är: "när jag blir inbjuden". Generella författarföreläsningar kan ni med fördel önska hos ert kommunala bibliotek, så kanske de bjuder in mig via förslagsvis Författarcentrum. Jag kan också hålla en lång rad andra föreläsningar, t ex kring prepping och hushållsberedskap eller andra ämnen. För exempel se min kalenders historia.

Ur minnet har jag inga andra offentliga framträdanden inbokade i Stockholmsområdet än tisdagens frukost.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

  1. Hur kommer du att tillagas? Grillad?

    SvaraRadera
  2. Hade gärna kommit dit, men lite fel sida av landet. Du kommer inte ner till Skåne?

    SvaraRadera
  3. Han var ju nere i Skåne i helgen?

    SvaraRadera