Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2018-09-06 12:31

Deltar i författarfrukost hos Storytel på tisdag 11:e september - länk till anmälan

På tisdag håller jag ett av mina mycket ovanliga offentliga framträdanden i Stockholm. Denna gången i regi Storytel. Plats och tid är Norstedtshuset på Riddarholmen i Stockholm 11/9 klockan 07:45 - 09:00. Närvaro är gratis i mån av plats. Anmälan i länk nedan.
Norstedts på Riddarholmen.
Storytel håller alltså en författarfrukost med lite preppingtema på tisdag. Närvarande författare är undertecknad Lars Wilderäng och Anna-Marie Stawreberg, som skrivit boken Prepping.

Evenemanget är gratis, men antalet platser är begränsat, så du behöver göra en anmälan på länken nedan.

Mer information finns här, även om det inkluderar spoilers för Höstsol.

I övrigt får jag ständigt frågor om när föreläser du i Stockholm. Svaret på det är: "när jag blir inbjuden". Generella författarföreläsningar kan ni med fördel önska hos ert kommunala bibliotek, så kanske de bjuder in mig via förslagsvis Författarcentrum. Jag kan också hålla en lång rad andra föreläsningar, t ex kring prepping och hushållsberedskap eller andra ämnen. För exempel se min kalenders historia.

Ur minnet har jag inga andra offentliga framträdanden inbokade i Stockholmsområdet än tisdagens frukost.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

  1. Hur kommer du att tillagas? Grillad?

    SvaraRadera
  2. Hade gärna kommit dit, men lite fel sida av landet. Du kommer inte ner till Skåne?

    SvaraRadera
  3. Han var ju nere i Skåne i helgen?

    SvaraRadera