Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2018-09-01 09:13

Boksignering i Göteborg idag 14 - 16

Idag signerar jag Höstregn på stora releasen hos SF-bokhandeln i Göteborg klockan 14 - 16. Ett urval av topplisteplaceringar följer nedan.
Topplistan politiska / juridiska spänningsromaner är lite speciell.
I morgon söndag signerar jag böcker hos Akademibokhandeln på Center Syd och Emporia i Malmö.

Inga större förändringar i topplisteplaceringarna.
#1 (#1) Adlibris deckare alla format (e-bok) 
#1 (#1) iBbooks (e-bok)
#2  (#2) Adlibris thrillers alla format (inbunden)
#7 (#1) Bokustoppen (e-bok)


#8 (#9) Bokon (e-bok)
#9 (#8) Bokustoppen (inbunden)

Vi se på signeringen i SF-bokhandeln på Kungsgatan i Göteborg idag klockan 14 - 16.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: